Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Το φαγάκι αυτό αν και είναι λίγο μπελαλίδικο είναι πολύ νόστιμο. Τη διαφορά κάνει το ρύζι μπασμάτι που θεωρώ ότι πάει πολύ με το λάχανο αλλά και η μπεσαμέλ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4-5 άτομα 1 λάχανο μέτριο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ρύζι 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά λάχανο: 1 μεγάλο κιμάς μοσχαρίσιος: 200 γρ. κιμάς χοιρινός: 200 γρ. κιμάς αρνίσιος: 200 γρ. ελαιόλαδο: 100ml και λίγο επιπλέον για τη διακόσμηση[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 λάχανο μέτριο 3/4 του φλιτζανιού ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2-3 κουταλιές[...]
Πηγή: sidages.grΗ σημερινή κυριακάτικη συνταγή είναι λαχανοντολμάδες από τον Ηλία Μαμαλάκη, μια συνταγή από την Μακεδονία. Την αντέγραψα από εδώ Υλικά (για 6 άτομα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΛαχανοντολμάδες ιδιαιτέρως γευστικοί, μαγειρεμένοι στην κατσαρόλα επάνω σε ένα στρώμα από καρότα και πράσα. Η διαφορά, η οποία χαρακτηρίζει αυτό το πιάτο,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 μεγάλο λάχανο 2 κούπες κιμά σόγιας ¾ φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά του γλυκού σόγια σως 2[...]
Πηγή: sidagi.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν ηθελα να το κανω ετσι αυτο το φαγητο, αλλά το λάχανο μου παραβρασε και δεν μπορουσα να ξεχωρισω μεγαλα κομματια για να τα τυλίξω, οπότε τα άπλωσα! Υλικά 1[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΌχι ιδίαίτερα εύκολη συνταγή αλλά πολύ νόστιμο το αποτέλεσμα Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι του νερού σόγια-κιμάς 1 ποτήρι νερό 1/2 ποτήρι του νερού ρύζι γλασέ 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τα αγαπημενα χειμωνιατικα φαγητα που ειναι λίγο μπελαλίδικα αλλα αξιζει τον κόπο. Υλικά 1 λάχανο μετριο χωρισμένο σε φυλλα (μου βγηκαν 25 φυλλα περιπου)[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων. Από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ μισο κιλο κιμα 5-6 φρεσκα κρεμυδακια 2 καροτα τριμμενα 1 μτσακι ανηθο ...2 φλυτζανια ρυζι του καφε μισο φλυτζανι ελαιολαδο αλατι πιπερι 3 κρεμμυδια ξερα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπέροχοι και ξεχωριστοί!Θέλουν την ώρα τους για να γίνουν αλλά αξίζουν τον κόπο. Καθαρά χειμωνιάτικο πιάτο. Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά λάχανο: 1 μέτριο σφιχτό κιμάς από μοσχαράκι γάλακτος: 1 κιλό μαργαρίνη ή λάδι: 5 κουταλιές της σούπας άνηθος: 1 ματσάκι, ψιλοκομμένος μαϊντανός: 1[...]
Πηγή: icookgreek.com