Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Γευστικότατο και απλούστατο χειμωνιάτικο φαγητό με γευστικότατες παραλλαγές Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο λάχανο αφράτο, όχι σφιχτό 350 γρ. κιμά (χοιρινό +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΤΑ Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες , αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως και να το κάνουμε, η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕξαιρετικοί λαχανοντολμάδες, με συνταγή της μητέρας μου, που ήταν Μικρασιάτισσα. Η διαφορά με τους άλλους είναι στα μπαχαρικά. Δοκιμάστε τους. ΥΛΙΚΑ 1 λάχανο[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΛαχανοντολμάδες με αυγολέμονο Λαχανοντολμάδες λαδεροί πολίτικοι Λάχανο καπαμάς Πολύ πολύ καθυστερημένα, Καλή Χρονιά σε όλους, χάθηκα λίγο μέσα στις γιορτές,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΓεια και χαρά σε όλη την παρέα!!! Τι μου κάνετε , είστε όλοι καλά;;; Μπορεί να χαθήκαμε ..... πάλι , αλλά είχα σοβαρό λόγο. Έπρεπε να φύγει πάλι ο άντρας μου[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grγια τη γέμιση 1 μεγάλο λάχανο 1 κιλό κιμάς (800γρ. μοσχάρι και 200γρ. χοιρινό). 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. ρύζι 1 μικρή ντομάτα στον ρεντέ ½ ματσάκι[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Λάχανο λευκό 1 μέτριο μαλακό Κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός 600 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Ρύζι 1 φλιτζάνι του καφέ Άνηθο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΕμάς και έτσι μας αρέσουν χωρίς αυγολέμονο και επίσης έχουν σάλτσα ντομάτας ή κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβο. Υλικά: 1 μεγάλο λάχανο όχι σφιχτό Για τη γέμιση:[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ Λαχανοντολμάδες σπιτικοί σε μία συνταγή άκρως παραδοσιακή! θα χρειαστούμε: 2 ½ με 3 κιλά λάχανο (60 φύλλα περίπου) 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥπέροχοι και ξεχωριστοί!Θέλουν την ώρα τους για να γίνουν αλλά αξίζουν τον κόπο. Καθαρά χειμωνιάτικο πιάτο. Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά λάχανο: 1 μεγάλο κιμάς μοσχαρίσιος: 200 γρ. κιμάς χοιρινός: 200 γρ. κιμάς αρνίσιος: 200 γρ. ελαιόλαδο: 100ml και λίγο επιπλέον για τη διακόσμηση[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων. Από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικα 1 μεγαλο λαχανο 3/4 κουπας ελαιολαδο 5 κουπες νερο για τη γεμιση 1 κιλο κιμα (1/2 χοιρινο+1/2 μοσχαρισιο ή ολο χοιρινο) 1 φλυτζ.του ελληνικου καφε ρυζι[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr