Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Γευστικότατο και απλούστατο χειμωνιάτικο φαγητό με γευστικότατες παραλλαγές Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο λάχανο αφράτο, όχι σφιχτό 350 γρ. κιμά (χοιρινό +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σημερινή κυριακάτικη συνταγή είναι λαχανοντολμάδες από τον Ηλία Μαμαλάκη, μια συνταγή από την Μακεδονία. Την αντέγραψα από εδώ Υλικά (για 6 άτομα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά Λάχανο λευκό 1 μέτριο μαλακό Κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός 600 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Ρύζι 1 φλιτζάνι του καφέ Άνηθο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΕμάς και έτσι μας αρέσουν χωρίς αυγολέμονο και επίσης έχουν σάλτσα ντομάτας ή κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβο. Υλικά: 1 μεγάλο λάχανο όχι σφιχτό Για τη γέμιση:[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ Λαχανοντολμάδες σπιτικοί σε μία συνταγή άκρως παραδοσιακή! θα χρειαστούμε: 2 ½ με 3 κιλά λάχανο (60 φύλλα περίπου) 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ Μεγάλη γευστική εμπειρία... θα χρειαστούμε: 2,5-3 κιλά λάχανο 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1,5 φλ.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά: 1 μεγάλο λάχανο για την γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια λιωμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑυτό το φαγάκι είναι το "απόλυτο" αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω...Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και το φωτογράφισα.. Είτε αβγολέμονο,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr"Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το νοστιμότατο κλασικό φαγητό? Ιδανικό για το κυριακάτικο γεύμα, μπορεί να προετοιμαστεί την προηγούμενη και να ζεσταθεί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραιότατο χειμωνιάτικο φαγητάκι, γλυκό με τη σαλτσούλα του τη ζεστή, το ρυζάκι και τα μυρωδικά του. Μην πανικοβάλλεστε για το τύλιγμα, δεν είναι δύσκολο! Θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων. Από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ σημερινή κυριακάτικη συνταγή είναι λαχανοντολμάδες από τον Ηλία Μαμαλάκη, μια συνταγή από την Μακεδονία. Την αντέγραψα από εδώ Υλικά (για 6 άτομα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr