Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Υλικά 1 κιλο μοσχαρι 1/2 κιλο χαντρες μπαρμπουνια 2 κρεμμυδια ξερα χοντροκομμενα 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο 1 κονσερβα ντοματακια κονκασε 2 κ.σουπας[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕν μέσω καλοκαιρινών διακοπών είναι λίγο δύσκολο να μαγειρεύουμε διαρκώς καινούρια ευφάνταστα πιάτα, καθώς, όπως και να το κάνουμε, η θάλασσα έχει περισσότερο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό μοσχάρι ελιά 2 μεγάλα κρεμμύδια,κομμένα σε ροδέλες 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο,κομμένες στα 3 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 κουταλιά τής σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά μοσχάρι 1 ½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδι ξερό 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη σκόρδο 2 σκελίδες χοντροκομμένες λάδι 1/2 φλιτζάνι ντομάτες 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχάρι: 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους αρακάς: 900 γρ., κατεψυγμένος - βιολογικός κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο ντομάτα: 500 γρ. τριμμένη στον τρίφτη[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 κιλό κολοκυθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 4 ώριμες τομάτες τριμμένες ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας 1/2 κιλό τυρί φέτα όχι πολύ μαλακή 1 μέτριο κρεμμύδι 1/2 νερού λάδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό κρέας από μοσχάρι 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κονσέρβα ντοματάκι 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 1 ποτηράκι κρασί 2 σκελίδες σκόρδο λίγο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕξαιρετικός και νοστιμότατος συνδυασμός κρέατος και λαχανικών, που είναι διατροφικά πλήρης! Ένα πιάτο που με τη νοστιμότατη, κόκκινη σάλτσα του θα πείσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧουνκιάρ Μπεγεντί λέγεται στα Τούρκικα και είναι μοσχάρι με φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας. Τη βρήκα σε κάποιο περιοδικό που έλεγε ότι το συνηθίζουν να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣημείωση: Πρόκειται για μία καλοκαιρινή και ανάλαφρη συνταγή, γιατί εκτός του ότι λείπει το κρεμμύδι, χρησιμοποιώ -όπως και σε όλες τις εκδοχές του[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά -1 κιλό μοσχάρι -2 κρεμμύδια -1 κιλό ώριμες ντομάτες -1/2 κούπα λάδι -1 δαφνόφυλλο -Αλάτι -Πιπέρι Προετοιμασία Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.comΥλικά -1 κιλό μοσχαράκι -1/2 κιλό αρακά φρέσκο καθαρισμένο ή κατεψυγμένο -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες -Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο -1[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.comΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr