Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Υλικά : 4 μερίδες μοσχάρι (ποντίκι κατά προτίμηση) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοσχάρι κοκκινιστό με πελτέ από κράνα και σάλτσα κόκκινης Μια ξεχωριστή συνταγή για απαιτητικούς ουρανίσκους. θα χρειαστούμε (για 4 ατομικές μερίδες) 1 κιλό[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχαράκι μακαρονάδα και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι, ήταν το πιο συνηθισμένο Κυριακάτικο, αλλά και εορταστικό φαγητό, των παιδικών μας χρόνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 05/03/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι κοκκινιστό με πετιμέζι Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο. Πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά μοσχάρι 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδι ξερό 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη σκόρδο 2 σκελίδες, χοντροκομμένες ντομάτες 1 κιλό ώριμες τριμμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 4 ώριμες τομάτες τριμμένες ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας 1/2 κιλό τυρί φέτα όχι πολύ μαλακή 1 μέτριο κρεμμύδι 1/2 νερού λάδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέραααααααααα, με θυμάστε ή μήπως πρέπει να ξανασυστηθώ??? Χάθηκα τελείως το ξέρω αλλά δεν φταίω εγώ... το παίζω νοσοκόμα αυτές τις μέρες! Είχα άρρωστη τη[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grAυτό το φαγάκι μου θυμίζει Κυριακάτικα μεσημέρια στην κουζίνα της μαμάς ~ και πιστεύω ελάχιστοι θα βρεθούν να πουν πως δεν τους αρέσει... Για 6-7 μερίδες: 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι σπάλα -1½ φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 ποτήρι κρασί κόκκινο -1½ ποτήρι νερό -1[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr