Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 300 γρ. ψωμί ξερό 3/4 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού μπύρα αλάτι, πιπέρι ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr