Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Για 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κρεμμύδι | κολοκύθι | φέτα | αυγά Διαφημίσεις για ταψί 32 εκ.: 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΘυμάμαι κάποια εποχή μαγείρευα σφουγγάτο τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα! Μετά την θέση του πήραν οι διάφορες ομελέτες φούρνου, και το … παραμέλησα! Όμως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο σφουγγάτο είναι ένα έδεσμα που το συναντάμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ως τοπικό όμως έδεσμα με σημαντική παρουσία στις τοπικές κουζίνες, το συναντάμε στη[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr5-6 κολοκυθάκια μέτρια 5-6 αυγά 1/4 γραβιέρα τριμμένη 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1/2 ματσάκι άνηθο 1 μικρό κρεμμύδι ξερό ή 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1/2 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣφουγγάτο Μυτιλήνης Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά Υλικά 8 κολοκυθάκια 1 φλυτζάνι άνιθο ψιλοκομμένο 1 φλυτζάνι δυόσμο[...]
Πηγή: kouzzzina.grΜία πρόταση από τον Ηλία Δερμιτζόγλου για όλη την οικογένεια Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Προετοιμασία : 10΄ Μαγείρεμα : 50΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά φρέσκα κρεμμυδάκια 5 κολοκυθάκια 3-4 κομμένα σε ροδέλες λάδι 4-5 κουταλιές της σούπας (και λίγο επιπλέον λάδι ή βούτυρο, για το ταψί) δυόσμος 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΣυνταγή της Μυτιληνιάς πεθεράς μου, που την γευτήκαμε στην όμορφη Μυτιλήνη φυσικά :)) Υλικά: 7-8 μεγάλα κολοκύθια 1 μαρούλι 5 κρεμμύδια ξερά 5-6 κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.gr1½ κιλό κολοκυθάκια τριμμένα 1/2 φλιτζανι ελαιόλαδο 70 γρ. λιωμένο βούτυρο γάλακτος 500 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 ματσάκι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚρητικό σφουγγάτο με απάκι και τσιμούλια Ένα γευστικό παραλήρημα που μας έρχεται από την Κρήτη είναι το σφουγγάτο με απάκι και τσιμούλια. Απάκι: κρητικό[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά φρέσκα κρεμμυδάκια 5 κολοκυθάκια 3-4 κομμένα σε ροδέλες λάδι 4-5 κουταλιές της σούπας (και λίγο επιπλέον λάδι ή βούτυρο, για το ταψί) δυόσμος 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Σερβίρει 6 ) 8 κολοκύθια μεσαίου μεγέθους 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους, ψιλοκομμένο 1 μικρή πατάτα τριμμένη στον[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά κολοκυθάκια: 3-4 κομμένα σε ροδέλες κρεμμυδάκια φρέσκα: 5 αυγά: 12 κεφαλογραβιέρα: 200 γρ., τριμμένη κασέρι Μυτιλήνης: 150 γρ., τριμμένο δυόσμος και[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Αγριοσπάραγγα 1 ματσάκι οβριές (είναι πιο λεπτές και αρκετά πιο πικρές από τα σπαράγγια) 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κιλό άγρια χόρτα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο σφουγγάτο είναι παραδοσιακή συνταγή που συναντάμε κυρίως στην Κρήτη, την Μυτιλήνη και άλλα νησιά του Αιγαίου. Συνήθως γίνεται με κολοκυθάκια ή μελιτζάνες.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣφουγγάτο με αγκινάρες Υλικά 5 αυγά 4 αγκινάρες 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 πατάτες 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1½ φλιτζάνια κασέρι[...]
Πηγή: greekouzina.gr