Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
1½ κιλό κολοκυθάκια τριμμένα 1/2 φλιτζανι ελαιόλαδο 70 γρ. λιωμένο βούτυρο γάλακτος 500 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 ματσάκι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο σφουγγάτο είναι παραδοσιακή συνταγή που συναντάμε κυρίως στην Κρήτη, την Μυτιλήνη και άλλα νησιά του Αιγαίου. Συνήθως γίνεται με κολοκυθάκια ή μελιτζάνες.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ κυρία Α. είναι μανούλα στις παραδοσιακές συνταγές. Αν φάτε κουνελάκι τηγανητό από τα χέρια της δεν θα το ξεχάσετε ποτέ! Όπως δεν θα ξεχάσετε ποτέ και την[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη 1/2 κιλό ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το ταψί[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά κολοκυθάκια: 3-4 κομμένα σε ροδέλες κρεμμυδάκια φρέσκα: 5 αυγά: 12 κεφαλογραβιέρα: 200 γρ., τριμμένη κασέρι Μυτιλήνης: 150 γρ., τριμμένο δυόσμος και[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φρέσκα κρεμμυδάκια 5 κολοκυθάκια 3-4 κομμένα σε ροδέλες λάδι 4-5 κουταλιές της σούπας (και λίγο επιπλέον λάδι ή βούτυρο, για το ταψί) δυόσμος 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν είναι μια απλή ομελέτα, αλλά το απόλυτο καλοκαιρινό «σουφλέ»... Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για ενα ταψί διαμ. 22εκ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣφουγγάτο Μυτιλήνης Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά Υλικά 8 κολοκυθάκια 1 φλυτζάνι άνιθο ψιλοκομμένο 1 φλυτζάνι δυόσμο[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤο σφουγγάτο είναι ένα έδεσμα που το συναντάμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ως τοπικό όμως έδεσμα με σημαντική παρουσία στις τοπικές κουζίνες, το συναντάμε στη[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κρεμμύδι | κολοκύθι | φέτα | αυγά Διαφημίσεις για ταψί 32 εκ.: 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr