Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Μερίδες: 20 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια σιμιγδάλι ψιλό 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1/2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια σιμιγδάλι ψιλό 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1/2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250γρμ. Ζάχαρη 50 γρμ. Χαλβά μακεδονικό 100γρμ. Καρύδια 60γρμ. Καλαμποκέλαιο 75 γρμ. Χυμό πορτοκάλι 125ml[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπίθανος ο κλασικός χαλβάς με βάση από μπισκότα και επικάλυψη με σοκολάτα από πάνω κι ενδιάμεσα ..Να τον δοκιμάσετε οπωσδήποτε αξίζει !!! Υλικά 1 πακέτο 500[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 φλυτζάνι στιμμένα πορτοκάλια 2 ξυλάκια κανέλα τριμμένη κανέλα φλούδα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπίθανος ο κλασικός χαλβάς με βάση από μπισκότα και επικάλυψη με σοκολάτα από πάνω κι ενδιάμεσα ..Να τον δοκιμάσετε οπωσδήποτε αξίζει !!! Υλικά 1 πακέτο 500[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧαλβάς Φαρσάλων ... του Ονείρου !!! Το διασημότερο προϊόν της πόλης των Φαρσάλων, που ταξιδεύει το όνομα της πολύ μακρύτερα από τα όριά της, ακόμη και πολύ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣπυρωτος,πολύ γευστικός Χαλβάς με Παγωτό και Σταφίδες !!! ΣΥΝΤΑΓΗ : Βαζουμε σε μεγαλο βαθυ μεγαλο τηγανι 100 ml ελαιολαδο,100 ml σπορελαιο,1 σακουλακι χονδρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grXAΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ..!!! ΥΛΙΚΑ 2κουπες νερο 1,1/2 κουπα ζαχαρη 1/2 πλακα βουτυρο 1ξυλακι κανελα 1κουπα σιμιγδαλι χονδρο Αμυγδαλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕνας ΧΑΛΒΑΣ μα τι ΧΑΛΒΑΣ !!!!ΧΑΛΒΑΣ με ΑΛΕΥΡΙ!!!!Ποιο νοστιμος δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ(250 ml) Βραζουμε πρωτα το σιροπι:[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr