Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
1½ φλ. τσαγιού αλεύρι 1½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 200 γραμμ βούτυρο 2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι 5 αυγά 250 γραμμ. αμύγδαλο τριμμένο 2 κ. γλ. ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι 2[...]
Πηγή: argiro.grΈμεινε χαλβάς; Έξυπνες λύσεις για υπέροχο γλυκό με μηδέν κόστος... Όπως πάντα την Καθαρά Δευτέρα παίρνεις περισσότερο χαλβά από όσο πρέπει! Να μια έξυπνη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν ξέρω αν ο τίτλος σας προϊδεάζει για το τι θα διαβάσετε πιο κάτω, αλλά η φωτογραφία σίγουρα θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα, αφού ως γνωστόν μια εικόνα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια τους φίλους μας που νηστεύουν αυτές τις μέρες, αλλά και για την κόρη μου που φέτος αποφάσισε να νηστέψει όλη την Σαρακοστή, ετοίμασα ένα σοκολατένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοτέ άλλοτε το muffin δεν είχε πιο μεσογειακό και ελληνικό ταμπεραμέντο! Α, είναι και νηστίσιμο... Ο Σεφ Νίκος Κατσάνης, που έχει εξελίξει τη χρήση του χαλβά,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html200 γρ. ζάχαρη κοινή 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 550 γρ. γάλα 1 κουτ. σούπας βούτυρο τα σποράκια από 1 λοβό βανίλιας (σχίζουμε με ένα μαχαιράκι το λοβό κατά μήκος[...]
Πηγή: gastronomos.grΠρωτη φορα εφτιαξα χαλβα σιμιγδαλενιο και τωρα θελω να τον φτιαξω ξανα και ξανα για να προσαρμοσω αλλες παραλλαγες που βρηκα ή που μου ερχονται! Υλικά (για[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΔιαφορετικός αυτός ο χαλβάς που έχω στα κιτάπια μου, μακάρι να ήξερα από που.... Είπα να τον φτιάξω πριν αρχίσουν οι ζέστες και δεν τραβιέται ευχάριστα, και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια και είπαμε να νηστέψουμε, τουλάχιστον την πρώτη βδομάδα και τις δύο τελευταίες ήταν η συμφωνία, είπα να τους καλοπιάσω και να φτιάξω το αγαπημένο γλυκό[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΈνας χαλβάς διαφορετικός, πολύ πολύ εύγευστος και αρωματικός. ΥΛΙΚΑ 2 1/2 φλιτζάνια σιμιγδάλι 5 φλιτζάνια γάλα 1 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα χοντροκομμένα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠέρυσι, ξεκίνησα το ποστ αυτό, με σκοπό να γράψω για τον σιμιγδαλένιο χαλβά, όμως, αντί για τον σιμιγδαλένιο χαλβά, σας έγραψα για τον χαλβά με αλεύρι των[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκουμε και πάλι φίλοι μας!! Ελπίζουμε να περάσατε όλοι πολύ όμορφα το τριήμερο που μας πέρασε. Ξεκινάμε και πάλι τα μαγειρέματά μας από σήμερα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε αφορμή την επερχόμενη Καθαρά Δευτέρα (αύριο είναι Τσικνοπέμπτη δε...) και την νηστεία της Σαρακοστής, καθώς και το γεγονός ότι η φίλη Juanita δεν έχει[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟ σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]
Πηγή: bostanistas.gr