Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Pin It Η καλοκαιρινή εκδοχή του χαλβά!!!!!!!!!!! Υλικά για την καραμέλα φράουλας 100γρ ζάχαρη 500γρ φράουλες 1 βανίλια για τον χαλβά 500 ml. γάλα 125γρ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΛίγο πριν μπούμε στη Σαρακοστή,οπότε ο γνωστός μας χαλβας με το λαδάκι του θα είναι πρώτος στη λίστα των γλυκών,αυτός εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο του... Τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚάνουμε ένα μικρό «ρετούς» στον κλασικό νηστίσιμο χαλβά και τον αρωματίζουμε με λεμόνι και κανέλα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα και κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκατοστών. Θρυμματίζουμε τον χαλβά και τον ανακατεύουμε με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΦτιάχνουμε τοστ απλώνοντας στις φέτες του ψωμιού, ταχίνι με γεύση της αρεσκείας μας και βάζουμε κομμάτια χαλβά με γεύση βανίλιας ή χαλβά με κακάο ή χαλβά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Κόβουμε σε λεπτές φέτες τον μακεδονικό χαλβά βανίλια ή σοκολάτα και τον τοποθετούμε μέσα σε ένα τσέρκι 20 εκ. Λιώνουμε την κουβερτούρα ελαφρώς, σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για Κρεμέ σοκολάτας με χαλβά: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο και πολτοποιούμε πολύ καλά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα γλυκό που έχει ταυτιστεί με τη νηστεία. Μια εξελιγμένη συνταγή του αγαπημένου μου δασκάλου Στέλιου Παρλιάρου. Με γάλα( αντί για νερό ) και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΒάζουμε κάτω από ένα τσέρκι αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε τον χαλβά με γεύση βανίλια σε λεπτές φέτες. Τις βάζουμε στο τσέρκι πιέζοντάς τες, φτιάχνοντας μια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr