Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Συνταγή της μαμάς σε παραλλαγή! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλέυρι ολικής Λάδι μισή κούπα μισή κουταλιά γαρύφαλλο μισή κουταλιά κανέλλα Για το σιρόπι 1 κούπα νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα τρουφάκια 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα παραδοσιακό, σπιτικό και πανεύκολο γλυκάκι, πολύ αγαπημένο, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της νηστείας. Κάθε φορά που το φτιάχνουμε, μοσχομυρίζει το σπίτι μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικα 1 κουπα σπορελαιο 2 κουπες χοντρο σιμιγδαλι 3 κουπες ζαχαρη 4 κουπες νερο 1 φλουδα πορτοκαλιου 1 φλουδα λεμονιου 1 κοφτο κουταλακι κανελα 1/3 κουταλακι[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς θεωρείται δικαίως ένα από τα ευκολότερα γλυκά. Φτιάχνεται με τη γνωστή αναλογία 1-2-3-4 στα 4 υλικά που χρειάζεται, με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 3/4 του ποτηριού σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΈνας χαλβάς διαφορετικός, χρυσαφένιος, αρωματικός, νηστίσιμος, ελαφρύς αλλά πολύ γευστικός! Μοιάζει πολύ στην υφή με το Χαλβά Φαρσάλων αλλά έχει διαφορετική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 κούπα ελαιόλαδο και 1/2 κούπα σπορέλαιο (συνολικά 340ml) ή 350 γρ. μαργαρίνη 500 γραμμάρια (3 κούπες) σιμιγδάλι – εγώ βάζω ψιλό, κάνει και το χοντρό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧαλβάς: παραδοσιακός, πεντανόστιμος, απολαυστικός και σαρακοστιανός. Δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην έχει φτιάξει μια φορά στη ζωή της, αυτό το υπέροχο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣήμερα έφτιαξα τον παραδοσιακό χαλβά με σιμιγδάλι και ξηρούς καρπούς για να γλυκάνω το νέο μήνα αλλά και τους καλούς γείτονες που ζήτησαν ένα Ελληνικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ γενικός κανόνας του σιμιγδαλένιου χαλβά επιτάσσει 1-2-3-4. Το επιβεβαίωσα από πολλές πηγές! 1- Φλιτζάνι λάδι 2- Φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό (ή 1 χοντρό και 1[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠροτελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής –πότε πέρασε!- και οι περισσότεροι πια νηστεύουν. Πολλοί βέβαια μόνο και μόνο για να φάνε με μεγαλύτερη όρεξη τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑλευροχαλβάς με ιδιαίτερη γεύση! Στη συνταγή για το σιμιγδαλένιο χαλβά είχα κάνει κάποιες αναφορές για την προέλευση της ονομασίας και κάποια ακόμη στοιχεία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα σπιτικό, μαμαδίστικο νηστήσιμο γλυκάκι, που μου θυμίζει έντονα τα παιδικά μου χρόνια... Υλικά: 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 5[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚατάφερα να μπω ξεκλέβοντας λίγο χρόνο για να ευχηθώ σε όλους σας καλή Σαρακοστή! Κερνάμε γλυκάκι σήμερα και επειδή είμαστε και λίγο παραδοσιακοί τύποι με[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα σας ! ! ! Σήμερα τι σας έχω τι σας έχω;;;;; Χαλβά σιμιγδαλένιοοοοοοο..... Αγαπημένος χαλβάς! Εύκολος και πολύ πολύ νόστιμος. Πάμε για τα υλικά;;; Για[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΜία παραδοσιακή συνταγή από το Καταλαγάρι της Κρήτης. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr