Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 184 συνταγές
Υλικά 7 ποτήρια νερό ή ζυγίστε 1500 γρ. 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 2 βανίλιες 400 γρ. ζάχαρη(μπορείτε να βάλτε περισσότερη αν θέλετε το χαλβά ακόμη πιο γλυκό) 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΑρέσει σε όλους και γίνετε αμέσως!! ΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη ... 4 ποτήρια νερό 1 φλυτζάνι στιμμένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα έφτιαξα τον παραδοσιακό χαλβά με σιμιγδάλι και ξηρούς καρπούς για να γλυκάνω το νέο μήνα αλλά και τους καλούς γείτονες που ζήτησαν ένα Ελληνικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο σιμιγδαλι χονδρο 1 φλυτζανι καλαμποκελαιο 1 χουφτα αμυγδαλα 1 χουφτα φουντουκια 1 χουφτα καρυδια 2 χουφτες σταφιδες ξανθες 1 φακελακι ετοιμο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλας 2 γαρίφαλλα ξύσμα από 2 πορτοκάλια χυμό[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΠροτελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής –πότε πέρασε!- και οι περισσότεροι πια νηστεύουν. Πολλοί βέβαια μόνο και μόνο για να φάνε με μεγαλύτερη όρεξη τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ σιμιγδαλένιος χαλβάς με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο υγιεινά γλυκά. Για τη συνταγή, πατήστε το βελάκι. Χαλβάς Σιμιγδαλένιος 10-12[...]
Είναι αφράτα, μαλακά και πολύ νόστιμα! Είναι και νηστίσιμα. Έτσι οι φίλοι μας που νηστεύουν, μπορούν να συνοδέψουν το καφεδάκι τους με ένα αφράτο χαλβαδένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή για χαλβά, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι νηστίσιμος! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ κλασικός χαλβάς με σιμιγδάλι, αλλά χωρίς καμία λιπαρή ουσία! Βγαίνει το ίδιο γευστικός, αλλά πολύ πιο ελαφρύς! Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια και κάτι σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν θέλουμε πιο έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, μπορούμε στο σιρόπι να βάλουμε 3 ποτήρια νερό και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 100 ml λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παραδοσιακό γλυκό βήμα προς βήμα. Βρείτε τις αναλογίες στο τέλος και... καλή όρεξη. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. λάδι 2 φλ. σιμιγδάλι 3 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr΄Ενας χαλβάς με σοκολάτα και εσπεριδοειδή χωρίς καβούρδισμα και πολύ λάδι. Ελαφρύς, πανεύκολος και σε χρόνο μηδέν. Ιδανικός για τις δύσκολες εποχές που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr