Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή για χαλβά, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι νηστίσιμος! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή Σαρακοστή! Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧαλβάς Ο χαλβάς εδώ είναι λίγο διαφορετικός από άλλες περιοχές της Ελλάδος ,για το λόγο ότι προσθέτονται οι σταφίδες και το φρέσκο βούτυρο καλής ποιότητας της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο χονδρό Βούτυρο 125 γρ Κουκουνάρια ή Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι του καφέ Για το σιρόπι Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη 1 ποτήρι Πορτοκάλι 2 (το ξύσμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πορτοκάλι 1 1/2 ποτήρι μόνο τον χυμό του Σιμιγδάλι 3 1/2 ποτήρια (το ψιλό) Ζάχαρη 1/2 ποτήρι Καλαμποκέλαιο 1 1/2 ποτήρι Αμύγδαλα 1 ποτήρι χοντροκομμένα[...]
Πηγή: chefoulis.grΈνας χαλβάς διαφορετικός, με απλά υλικά, μια δροσερή σοκολατένια υπόσχεση, με την υφή μιας mousse ! Ετοιμάζεται γρήγορα και εύκολα. Είναι μια ι δανική πρόταση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3/4 νεροπότηρου σησαμέλαιο 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο 2 νεροπότηρα χονδρό σιμιγδάλι 3 νεροπότηρα ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌταν ήμουν μικρή υπήρχε ένας κύριος που ερχόταν γύρω στις 3 το απόγευμα με ένα ποδήλατο που είχε ένα τεράστιο καλάθι μπροστά και πουλούσε χαλουβά (κυπριακά ο[...]
Πηγή: cookpad.com/grPathfinder Food - WebTV series. Σειρά επεισοδίων για την ιστορία των γεύσεων και των τροφών. Χαλβάς: Η ίδια η λέξη προέρχεται από την αραβική ρίζα hulw, που[...]
Τον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνας αλλιώτικος χαλβάς! Δεν σε λιγώνει και είναι πολύ αφράτος και αρωματικός. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια γιαούρτι – (400 γρ.) 270 γρ. ζάχαρη 227 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς με σιμιγδάλι, βούτυρο και αμύγδαλα. Τι χρειαζόμαστε: 125 γρ. βούτυρο 1κούπα σιμιγδάλι 2 κουταλιές αμυγδαλόφετα 2 1/2 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη 1 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, διαφορετικό γλύκισμα πολύ καλοκαιρινό αφού είναι γλυκό ψυγείου! Τι χρειαζόμαστε: 2/3 φλυτζανιού σταφίδες 4 κουταλιές σούπας ρούμι 4 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠροκειται για ενα υπεροχο παραδοσιακο γλυκο οπου το σιροπι και η κανελα ξεκινουν να κανουν παρτυ και σε καθε μοναδικη μπουκια αρχιζουν να χορευουν στον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr