Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Καλή Σαρακοστή! Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται προληπτικό του hangover! Χαλβάς του μπακάλη με χυμό λεμονιού, πασπαλισμένος με κανέλα όπως είναι, ή ψημένος σε αλουμινόχαρ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cretangastronomy.gr