Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Υλικά: 1 ποτήρι λάδι (παρά κάτι) 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2,5 ποτήρια ζάχαρη & 1/2 ποτήρι μέλι 4 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλλας σταφίδες, κουκουνάρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΕπιδόρπιο παντός καιρού και “γλυκό της στιγμής”, ούτε 15 λεπτά δεν θα σας πάρει να τον ετοιμάσετε. Ακόμα κι αν έρθουν, εντελώς αναπάντεχα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν ζητήσεις να σου πει κάποιος τη συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να μετρά, 1-λάδι, 2-σιμιγδάλι, 3- ζάχαρη, 4 - νερό, για όσους[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΓεια σας καλά μου φιλαράκια!!! Όλον αυτόν τον καιρό της σαρακοστής είχα κάποια καλέσματα σε κυριακάτικα τραπέζια και δεν μπορούσα να μην πάω το πεσκέσι μου.[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΈνας αρωματικός σιμιγδαλένιος χαλβάς τόσο επίκαιρος λόγω νηστείας, όσο και ιδιαίτερος, λόγω της προσθήκης του μελιού.Το μέλι χαρίζει στον χαλβά μια πιο soft[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά Σιρόπι 1και 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη 2και 1/2 ποτήρια νερού νερό 1 ξύλο κανέλας μερικά γαρύφαλλα φλούδα από 1 λεμόνι λίγες σταγόνες λεμονιού [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χαλβάς σιροπιαστός με άρωμα πορτοκαλιού στο φούρνο Μια συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό χαλβά στο[...]
Πηγή: sintayes.grΟ σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr3/4 φλυτζανιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι (για να ΄πιεί΄ το λάδι) 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια και είπαμε να νηστέψουμε, τουλάχιστον την πρώτη βδομάδα και τις δύο τελευταίες ήταν η συμφωνία, είπα να τους καλοπιάσω και να φτιάξω το αγαπημένο γλυκό[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΟ γενικός κανόνας του σιμιγδαλένιου χαλβά επιτάσσει 1-2-3-4. Το επιβεβαίωσα από πολλές πηγές! 1- Φλιτζάνι λάδι 2- Φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό (ή 1 χοντρό και 1[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠροτελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής –πότε πέρασε!- και οι περισσότεροι πια νηστεύουν. Πολλοί βέβαια μόνο και μόνο για να φάνε με μεγαλύτερη όρεξη τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος με σησάμι, αμύγδαλα και σταφίδες (της Μίκας) Ένας χαλβάς πεντανόστιμος, ισορροπημένος με τέλειες αναλογίες. Το μέλι και το σησάμι του[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr