Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα Για τις μπρουσκέτες 4 φέτες από πολύσπορο καρβέλι 240 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες 10 φέτες προσούτο κομμένες στη μέση 4[...]
Πηγή: sidagi.grΓια το πέστο μελιτζάνας 1 κιλό μελιτζάνες 1 σκελίδα σκόρδο 80 γρ. καρύδια ψίχα καβουρδισμένα 50 γρ. παρμεζάνα 50 γρ. φέτα 50 γρ. ελαιόλαδο αλάτι φρέσκο πιπέρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (ή λίγα βρασμένα φασόλια μπαρμπούνια που σας έχουν μείνει από το μεσημέρι!) 1 μπαγκέτα 5 φέτες προσούτο (ή γαλοπούλα καπνιστή)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και απλό ορεκτικό για όλες τις ώρες Απαιτούμενος χρόνος: 15΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-6 άτομα Συστατικά για 12 μπρουστέτες 12 φέτες ψωμί[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Συστατικά για 12 μπρουστέτες 12 φέτες ψωμί Λίγο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι φρέσκο κατσικίσιο τυρί σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 φλιτζάνι ξίδι[...]
Πηγή: sidagi.gr1/2 μπαγκέτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. τσαγ. κατίκι (πικάντικο, κρεμώδες φρέσκο τυρί) 4 φέτες προσούτο Καρπενησίου 1 φλ. τσαγ. κυβάκια πεπόνι αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 μπαγκέτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. τσαγ. κατίκι (πικάντικο, κρεμώδες φρέσκο τυρί) 4 φέτες προσούτο Καρπενησίου 1 φλ. τσαγ. πεπόνι (κυβάκια) αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κονσέρβα φασόλια λευκά σε κόκκινη σάλτσα 2 κλωνάρια δενδρολίβανο αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. ταχίνι 1 κ.σ. μέλι χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ 50 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο περίπου 200 γραμμάρια προσούτο λίγα φυλλαράκια άνηθου για[...]
Πηγή: sidagi.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά για 1 μπρουσκέτα: 1 φέτα ψωμί τοστ φρυγανισμένο 2 φέτες προσούτο 2-3 ροδέλες μοτσαρέλα 1/2 ματσάκι ρόκα 1/2 ντομάτα σε[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr1/2 μπαγκέτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. κατίκι (πικάντικο κρεμώδες φρέσκο τυρί) 4 φέτες προσούτο Καρπενησίου 1 φλ. πεπόνι (κυβάκια) αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΟδηγίεςΈνας πολύ ωραίος συνδυασμός για μπρουσκέτες είναι αυτός με φρέσκια μοτσαρέλα, σύκο και προσούτο. Βάζουμε σε ένα μικρό μπολάκι λίγο... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΥΛΙΚΑ 1 κονσέρβα φασόλια 1 κλωνάρι δενδρολίβανο 150ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 μπαγκέτα 1/2 σκόρδο 11 φέτες προσούτο Ελαιόλαδο για πασπάλισμα Θυμάρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕύκολο και απλό ορεκτικό για όλες τις ώρες Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : Για 4-6 άτομα (για 12 τεμ.). Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι μπρουσκέτες είναι τραγανές, φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, αλειμμένες με διάφορα καταπληκτικά μείγματα. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό κέρασμα για ουζάκι, μπίρα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο περίπου 200γραμμάρια προσούτο 1 ντομάτα κομμένη σε μικρά[...]
Πηγή: sidagi.grΜεσογειακή μπρουσκέτα για 1 άτομο Διατροφική αξία ανά μερίδα Πρωτεΐνες 4.8 (9%) Λίπη 8,4 (37%) Υδατάνθρακες 29,8 (54%) Θερμίδες 207 Υλικά 1 φέτα ψωμί[...]
Πηγή: greekouzina.gr