Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
60 ml ελαιόλαδο και έξτρα για πασπάλισμα 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ.σ. σπόρους από μάραθο, ψιλοκομμένους 1 κ.σ. ζάχαρη 500 γρ. τοματίνια λιαστά και[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το λάδι βασιλικού 200 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού Για τις μπρουσκέτες 6 φέτες ψωμί καλαμποκιού 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. ταλαγάνι 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη γουακαμόλε 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 2-3 γρ. ελαιόλαδο 2 αβοκάντο ώριμα ξύσμα από 2 lime χυμό από 1-2 lime 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα, τη σάρκα (προαιρετικά)[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το καλαμάρι 1 μπαγκέτα 4 κ.σ ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 900 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 1 κύβος Για την πέστο 50-70 γρ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 50-80 γρ. ρόκα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το σέλερι πίκλα 2 κλ. σέλερι 50 γρ. ξίδι από λευκό κρασί 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Για τις μπρουσκέτες σολομός gravadlax 1 αχλάδι 1 κρεμμύδι ½ φραντζόλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 γαλλική μπαγκέτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 300 γρ. κατσικίσιο τυρί σε ρολό 250 γρ. σολομό gravlax αγγουράκι πίκλες άνηθος για πασπάλισμα Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το πέστο μελιτζάνας 1 κιλό μελιτζάνες 1 σκελίδα σκόρδο 80 γρ. καρύδια ψίχα καβουρδισμένα 50 γρ. παρμεζάνα 50 γρ. φέτα 50 γρ. ελαιόλαδο αλάτι φρέσκο πιπέρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com6 φέτες μαύρο πολύσπορο ψωμί 6 κ.σ. ελαιόλαδο 100 γρ. τυρί κρέμα φρέσκο πιπέρι ξύσμα + χυμό από 1 λεμόνι ½ αγγούρι 120 γρ. σολομός Gravlax Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.comελαιόλαδο 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 3-4 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι 1 κ.σ. μέλι θυμάρι φρέσκο φύλλα από 2 κλωναράκια 1 φρατζόλα ψωμί σε φέτες 200 γρ. κατσικίσιο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com½ μπαγκέτα 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί 1 κ.γ. ξύσμα λεμόνι 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο ½ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. αλάτι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com60- 80 γρ. βούτυρο 4 φέτες ψωμί πολύσπορο 200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση 100 γρ. σταφύλια 200 γρ. χαλούμι ψητό κομμένο σε κυβάκια 50 γρ. ελιές χωρίς[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ. τυρί κρέμα 40 γρ. αγγλική μουστάρδα 40 γρ. λιαστή τομάτα ψιλοκομμένη Αλάτι Πιπέρι 1 γαλλική μπαγκέτα 50 γρ. βούτυρο 8 φέτες ζαμπόν χοιρινό μπούτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κούπα πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσια 1 κ.σ. κάπαρη πλυμένη και στεγνωμένη καλά 1 κονσέρβα 400 γρ. καρδιές αγκινάρας, σουρωμένες, ξεπλυμένες και[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κ.σ. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 μεγάλο κρεμμύδι ή δύο μέτρια, σε λεπτές φέτες αλάτι πιπέρι 1 μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές διαγώνιες φέτες 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 μικρά πράσινα σπαράγγια μία χουφτα μπιζέλια 10 ραπανάκια ¼ βολβό μάραθου 20 ντοματίνια μία χούφτα ρόκα 4 φέτες ψωμί πολύσπορο ή ολικής άλεσης 150 γρ. τυρί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com