Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
...το πράσινο ριζότο της νοστιμιάς Καλησπέρα από τη χειμωνιάτικη και άσπρη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, τα πολλά χιόνια έλιωσαν και τα σχολεία άνοιξαν, οπότε σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 2 γεμάτα φλ.τσ. αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 90 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (ή κεφαλοτύρι, τσένταρ, ρεγκάτο, κασέρι ή και φέτα σκληρή)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈπειτα από τα γλυκά μπισκότα και κουλουράκια που μοιράστηκα μαζί σας όλη την περασμένη εβδομάδα, νομίζω πως ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό ως τελευταία[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr...το πράσινο ριζότο της νοστιμιάς Καλησπέρα από τη χειμωνιάτικη και άσπρη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, τα πολλά χιόνια έλιωσαν και τα σχολεία άνοιξαν, οπότε σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr12 μέτρια τρυφερά καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 1 μικρή σελινόριζα κομμένη στα 4 και έπειτα σε λεπτές φέτες 3 πράσα κομμένα σε φέτες 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr300 αλεύρι γ.ο.χ. 2 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.γ. ζάχαρη 3/4 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. αλάτι 90 γρ. κρύο ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε μικρούς κύβους 170 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com• 2 γεμάτα φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ • 90 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (ή κεφαλοτύρι, τσένταρ, ρεγκάτο, κασέρι ή και φέτα σκληρή)[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌλα τα παιδάκια είναι πια στα θρανία τους. Και τα δικά μου το ίδιο. Και το μικρό και το μεγάλο, oπότε το πρόβλημα της διατροφής έχει πάρει και πάλι την[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr