Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Συνταγή από την εκπομπή του Παρλιάρου, κατάλληλη για νηστεία. Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμμ. ταχίνι 300 γραμμ. άχνη 300 γραμμ. αλεύρι 200 γραμμ. σοκολάτα 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για τις μπανάνες: Κόβουμε τις μπανάνες σε 3-4 τεμάχια την κάθε μία. Τις τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα φούρνου, τις αλείφουμε με το βούτυρο λιωμένο,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣύσταση αυτού του στοιχείου σε φίλο. Email του φίλου σας: Θέμα μηνύματος: ΥΛΙΚΑ 340γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. βούτυρο Βιτάμ 250γρ. ζάχαρη 60γρ. αλεύρι 6[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣυνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για υγρό κέικ σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: 340γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. μαργαρίνη 250γρ. ζάχαρη 60γρ. αλεύρι 6 αυγά Υλικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορεί να είναι παρόμοιο με το κέικ λαδολέμονο αφού βασικά έχει τα ίδια υλικά, αλεύρι-λάδι-λεμόνι-αυγά, όμως η διαφορά στη γεύση είναι τεράστια. Πώς γίνεται[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (του Παρλιάρου) 40 γρ. κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 4 αυγά 250 γρ. βούτυρο βιτάμ 470 γρ. ζάχαρη 125 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Παρλιάρου 40 γρ κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 60 ml γάλα φρέσκο 4 αυγά 250 γρ βούτυρο βιταμ 460 γρ ζάχαρη 125 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού... και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις "Γλυκές Ιστορίες" του αγαπημένου Στ. Παρλιάρου...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για τις μπανάνες: Κόβουμε τις μπανάνες σε 3-4 τεμάχια την κάθε μία. Τις τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα φούρνου, τις αλείφουμε με το βούτυρο λιωμένο,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΞεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού... και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις "Γλυκές Ιστορίες" του αγαπημένου Στ. Παρλιάρου...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ Χτυπάμε στο μίξερ την αμυγδαλόπαστα μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο στα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν-μαρί νή στο φούρνο μικροκυμμάτων Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά και τον κρόκο με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ : Λιώνουμε σε μέτρια φωτιά σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα σε κομμάτια. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ Ζεσταίνουμε λίγο την αμυγδαλόπαστα να μαλακώσει. Βάζουμε την άχνη και την αμυγδαλόπαστα στο μίξερ. Χτυπάμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνουμε το βούτυρο. Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Βάζουμε το αλεύρι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr