Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
4 φέτες φρέσκου σολομού 250 γρ. η καθεμία 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 ποτήρι ζωμός ψαριού βούτυρο μπέικον αλεύρι αλάτι Για το γαρνίρισμα πατάτες στον ατμό ψητές[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΆντε και Καλή Χρονιά με ενδιαφέροντα και δημιουργικά μαγειρέματα για όλη τη φίλτατη μαγειρομπλογκόσφαιρα!!! Είπα να ξεκινήσω με σολομό μόνο που βρήκα μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΆντε και Καλή Χρονιά με ενδιαφέροντα και δημιουργικά μαγειρέματα για όλη τη φίλτατη μαγειρομπλογκόσφαιρα!!! Είπα να ξεκινήσω με σολομό μόνο που βρήκα μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4) : 3 κουταλιές βούτυρο 3 κουταλάκια αλεύρι γενικής χρήσης 1 φλ. ζωμός ψαριού ή νερό ή ζωμός από κύβο 6 κουταλάκια χυμός λεμονιού 60 γρ. λευκή[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΜία συνταγή με σολομό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 4 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πιάτο γεμάτο, χρώματα, αρώματα και υπέροχη γεύση. Το προτείνω ακόμη και για Κυριακάτικο. Υλικά: 500 γρ. σολομό χωρίς κόκαλα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά (για 8 άτομα) Για τη ζύμη: 2½ φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως, 1/3 φλ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου, ½ κουταλάκι αλάτι, 1 ασπράδι, 1/3 φλ. νερό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτοµα) 4 (σύνολο 550-600 γρ.) φιλέτα σολοµού (µε την πέτσα τους στη µια πλευρά), 4 κουταλιές άσπρο, ξηρό κρασί, 2 κουταλιές αλεύρι, 1 ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 6 άτομα) 1 κιλό φιλέτο σολομού, χωρίς πέτσα, καλύτερα από το κέντρο του ψαριού για να έχει περίπου ομοιόμορφο πλάτος 1 πακέτο ξεπαγωμένη ζύμη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 8 άτομα) Για τη ζύμη: 2½ φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως, 1/3 φλ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου, ½ κουταλάκι αλάτι, 1 ασπράδι, 1/3 φλ. νερό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌλοι γνωρίζουμε το πόσο απαραίτητο για την υγεία μας είναι αυτό το ψάρι του βορρά! Με τα θαυματουργά Ω3 λιπαρά του και το πολύ ασβέστιο, αποτελεί μια σπάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ Κική λέει ότι αυτό το φαγητό εκτός απο το ότι είναι πολύ νόστιμο είναι και πολύ εξυπηρετικό....χρειαζόμαστε μόνο μιά κατσαρόλα !!!...καλό ε? Ψιλοκόβουμε ένα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαταπληκτική πίτα για όλες τις ώρες Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Προετοιμασία : 10 λεπτά Μαγείρεμα : 40 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 6 φύλλα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr