Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Μη βάλετε πολλή μαρμελάδα (1/2 κ.γ. σε κάθε ταρτάκι είναι αρκετό) γιατί στο ψήσιμο θα φουσκώσει, θα ξεχειλίσει και η καρδούλα θα πάρει άλλο σχήμα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞέρετε την Nutella, το βαζάκι με την κρέμα φουντουκιού, με την απίθανη σοκολατένια γεύση; Λοιπόν η Nutella εκτός από ένα υπέροχο άλειμα για το ψωμί είναι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια την ζύμη: 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 8 κουταλιές σούπας παγωμένο βούτυρο σε μικρά[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΜιας κι έρχεται Καθαρή Δευτέρα, είπα να ανεβάσω τα αγαπημένα μας, θρεπτικά ταρτάκια χωρίς ζάχαρη, που είναι και νηστίσιμα. Αν τα φτιάξετε για τα πιτσιρίκια σας[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΥλικα για τη γεμιση 3 μηλα της αρεσκειας μας (εγω εβαλα ωριμα,κιτρινα) 1/3 κουπας νερο 100γρ. καστανη ζαχαρη 50γρ. βουτυρο για τη ζυμη 200γρ. αλευρι για ολες[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΤελευταία, το μόνο που ακούω από φίλες και γνωστές που ξέρουν ότι έχω το blog, είναι το εξής: Εύκολα και γρήγορα, κάνε μια κατηγορία εύκολα και γρήγορα! Απλά[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά Για 20 ταρτάκια Σφολιάτα βουτύρου 1 πακέτο (800 γρ.) σπανάκι 300 γρ., καθαρισµένο βούτυρο 4 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεµµυδάκια 2, ψιλοκοµµένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΚάθε χρόνο, τ' αστέρια Michelin απονέμονται στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου με βάση την ποιότητα των συστατικών με τα οποία δουλεύουν, τη δεξιότητα στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ αρχική ιδέα ήταν να δοκιμασω την ταρτα από το master chef, αλλά λίγο που δεν βρήκα lime, λίγο που δεν μ αρεσει η μαρεγκα, τελικά ξεκίνησα από κει και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤο λέει και ο τίτλος!!! Είναι ένα ταρτάκι για τους λάτρεις της σοκολάτας... Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι 150 γρ. κρύο βούτυρο 50 γρ. σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφορμή για να ξαναθυμηθώ αυτά τα Ταρτάκια μου έδωσαν πέντε υπέρ-ώριμες, Ινδικές μπανάνες που μας είχαν απομείνει και είχαν γλυκάνει πολύ. Στην εδώ αγορά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜετά από πολύυυυυυυ καιρό, να' μαι κι εγώ....Ήρθα να σας κεράσω ένα δροσερό γλυκάκι... Μπορεί να έχω παρατήσει λίγο το μπλογκοσπιτάκι μου αλλά να ξέρετε ότι[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΑρωματικά και νόστιμα, ιδανικά για μπουφέ και γιορτινό τραπέζι! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 250 γραμμάρια αλεύρι 250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 125 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 πρέζα αλάτι 1 μεγάλο αβγό 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 8-10 άτομα Για την ζύμη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 70 ml κρύα βότκα ή ξύδι 80 ml κρύο νερό 280 γραμμάρια καλής ποιότητας[...]
Πηγή: sidagi.grΒρήκα μια συνταγή ενδιαφέρουσα γα τραχανοφωλίτσες,έτσι τις ονόμαζε αναγνώστρια του περιοδικού,που μάλιστα βραβεύτηκε για τη συνταγή,σε σχετικό διαγωνισμό.[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΞέρετε την Nutella, το βαζάκι με την κρέμα φουντουκιού, με την απίθανη σοκολατένια γεύση; Λοιπόν η Nutella εκτός από ένα υπέροχο άλειμα για το ψωμί είναι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑπό όλα τα καλοκαιρινά φρούτα, το πιο αγαπημένο μου είναι το ροδάκινο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον από όλα τα φρούτα γενικώς. Τι καλύτερο από ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr