Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
1 πακέτο λουκάνικα κοκτέιλ 1 πιπεριά κόκκινη 100γρ. περίπου κασέρι Σε κατσαρόλα βάζουμε τα λουκάνικα να βράσουν για 5 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν ενώ[...]
Πηγή: cooklos.gr3 λουκάνικα βουβαλίσια ½ ποτήρι μπύρα ρίγανη Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμε σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 6-8 λεπτά. Σβήνουμε με[...]
Πηγή: cooklos.gr2 λουκάνικα μοσχαρίσια Ανάβουμε το φούρνο στο γκριλ και προθερμαίνουμε στους 200-250 °C. Χαράζουμε τα λουκάνικα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή στη σχάρα του[...]
Πηγή: cooklos.gr4 λουκάνικα Τρικάλων 1 κ.σ. ελαιόλαδο Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά . Δεν είναι[...]
Πηγή: cooklos.gr800γρ. λουκάνικα ξυδάτα Κρήτης 2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1 φλιτζ. ξύδι βαλσάμικο 1[...]
Πηγή: cooklos.gr4 λουκάνικα κηπουρού Ανάβουμε το φούρνο στο γκριλ και προθερμαίνουμε στους 200-250 °C. Χαράζουμε τα λουκάνικα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή στη σχάρα του[...]
Πηγή: cooklos.gr4 λουκάνικα Kabanos Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά. Δεν είναι απαραίτητο να[...]
Πηγή: cooklos.gr4 λουκάνικα Longaniza ρίγανη (προαιρετικά) Βάζουμε νερό να βράσει (προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στο νερό λίγη ρίγανη). Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα[...]
Πηγή: cooklos.gr2 Λουκάνικα Μάνης / άτομο Ανάβουμε το φούρνο στο γκριλ και προθερμαίνουμε στους 200 °C. Χαράζουμε τα λουκάνικα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή στη σχάρα του[...]
Πηγή: cooklos.grλουκάνικα Τρικάλων 1 ποτήρι κρασί ή ½ ποτήρι μπύρα Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμε σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 6-8 λεπτά. Σβήνουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr2 Λουκάνικα Μάνης / άτομο Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά . Δεν είναι απαραίτητο να[...]
Πηγή: cooklos.gr4 λουκάνικα Τζουμαγιάς 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασί λευκό Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμε σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 6-8 λεπτά.[...]
Πηγή: cooklos.gr2 σειρές λουκάνικα Τζουμαγιάς 2 λεμόνια Διαδικασία συνταγής Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια μήκους περίπου 15 εκατοστών. Τα αφήνουμε τουλάχιστον για 1 ώρα[...]
Πηγή: cooklos.gr1 λουκάνικο χωριάτικο (πρασάτο ή ριγανάτο) 8-10 ντοματίνια ½ φλιτζ. χυμός ντομάτας ½ φλιτζ. κρασί κόκκινο ή λευκό 2 κλαδάκια ρίγανη φρέσκια ή 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.gr2 λουκάνικα βουβαλίσια κομμένα σε μπουκιές 1 λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του) 2 κ.σ. ελαιόλαδο Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τα λουκάνικα. Τηγανίζουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό πατάτες 6 λουκάνικα χωριάτικα ή Γερμανίας Bockwurst ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ μουστάρδα 2 λεμόνια (ο χυμός τους) 1 κλαδάκι λεμονοθύμαρο ή θυμάρι αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.gr1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες 2 κ.σ. μέλι 1 σφηνοπότηρο τσίπουρο με γλυκάνισο 1 πορτοκάλι ή λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του) Σοτάρουμε τα[...]
Πηγή: cooklos.grλουκάνικα αγριογούρουνου Λαδώνουμε καλά τη σχάρα. Χαράσσουμε τα λουκάνικα και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν ωραίο ροδαλό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Προσοχή[...]
Πηγή: cooklos.gr