Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Είναι το τέλειο γλυκάκι για τους σοκολατόπληκτους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 2 κουτιά εβαπορέ μεγάλα 5 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κοφτές κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 κ.σ. λάδι 1 φακελάκι baking powder Για το σιρόπι 250[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΑυτο το γλυκο ειναι κολασμένο και πεντανοστιμο!!!Πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασετε! Υλικά για το παντεσπανι 6 αυγα 1 φλυτζ ζαχαρη 1/2 ποτηρι του κρασιου[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ πάστα ταψιου που εχει τρελάνει εδω και ένα μήνα όλο το facebook ,τώρα σε εκδοχή σοκολατίνας! Αν η άλλη εκδοχή σας άρεσε,αυτή θα την λατρέψετε!!!!! Η ΠΑΣΤΑ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤη λεμονού μου στη Λαϊκή την λένε Γωγώ. Τριαντάρα, όμορφη, δυνατή, γυμνασμένη. Σήμερα είναι η μέρα που θα την συναντήσω κάτω από το μπαλκόνι μου. Απ' όλα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη έχετε στα έτοιμα. Μεγαλύτερη όμως σιγουριά αισθάνεστε όταν τα φτιάχνετε μόνοι σας. Φτιάξτε μόνοι σας χυμό, πάστα, κέτσαπ από τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι ποιος δεν έχει φάει πάστα ποντικάκι μικρός. Εμένα μου έπαιρνε η μαμά μου κάθε Παρασκευή μετά το φροντιστήριο αγγλικών, το είχαμε σαν παράδοση. Είναι ένα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤην ιδέα για τούτο το γλυκό την έκλεψα από την καλή μας την Σκοτεινή Σεφ. Επώνυμα λοιπόν της λέγω, ότι την έκλεψα , αλλά την τίμησα με τον δικό μου τρόπο και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το παντεσπάνι : 1 1/2 φλ. αλεύρι 1 1/2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. γάλα ζεστό 3 αυγά 40 γρ. κακάο 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια μαργαρίνη για το[...]
Πηγή: cooktherapy.gr6 αυγά (χωριστά οι κρόκοι απ τα σπράδια) 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 2 βανίλες 1/3 της κούπας νερό[...]
Πηγή: cooktherapy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΈνα νοστιμότατο, πανεύκολο, πολύ καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών, θα λέγαμε “στο κόκκινο”, που όλοι θα απολαύσουν και θα το λατρεύσουν! Η κόκκινη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr