δροσερα καλοκαιρινα γλυκα | kolokythokeftedes | μαριναρισμα μοσχαρισια μπριζολα | πος φτιαχνουμε παγωτο | μπατζινα με κολοκυθι πρασινο | συνταγες με καρπουζι | pagoto sokolata | παγωτο μπανανα χωρις παγωτομηχανη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Παστα χωρις κολιανδρος πιπεριτσα ρυζι

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Παστά Λεμόνια

Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πάστα σκόρδου

Η κουμπάρα μου η Βικτώρια μου έδωσε και ένα πολύ ωραίο τιπ. Πόσες φορές σκεφτόμαστε να βάλουμε σκόρδο στο φαγητό, γιατί μετά θα βρωμίσουν τα χέρια και η[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr

Κολιός παστός - ZannetCooks

Συστατικά   2σκουμπριά χωρίς κεφάλι αλάτι χοντρό Λάδι Χυμό λεμονιού Μέθοδος Βήμα1 Καθαρίζετε, πλένετε και στραγγίζετε τους κολιούς. Αραδιάζετε τα ψάρια σε[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Πάστα πιπεριάς Φλωρίνης

1½ κιλό πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά) πιπέρι 1 κ.γ.[...]

Πηγή: cooklos.gr
Πάστα Σκόρδου

Pin It Έτοιμη πάντα στο ψυγείο χωρίς να μυρίζουν τα χερια κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε σκόρδο στο φαγητό μας… Υλικά 1 κεφάλι σκόρδο[...]

Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr
Σπιτικός Ντοματοπελτές ή Πάστα ντομάτας

Ένα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Παστά λεμόνια (preserved lemons) στα γρήγορα

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Καδράκια με πάστα κρακελέ

Πριν από λίγο καιρό είχα δει αυτό το βίντεο και η τεχνική αυτή με την πάστα κρακελέ μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα να δοκιμάσω. Πήρα μερικά μικρά[...]

Πηγή: oneiropeioio.blogspot.gr
Πάστα κυδωνιού

Μία φανταστική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Χρόνος Προετοιμασίας : 120' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 κυδώνια 120 ml νερό 450 γρ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΠΑΣΤΙΣ (ΓΑΛΛΙΚΟ ΟΥΖΟ)

1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ  ♦♦  PASTA AL CAFFE (TABLIT)

ΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ ♦♦ LA PASTA DI[...]

Η ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ  ♦♦  PASTA DI LIMONE

ΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Λεμόνια παστά, με καυτή πάπρικα

Υλικά 1 1/2 κιλό μικρά κίτρινα λεμόνια 1/4 φλιτζ. αλάτι χονδρό 2-3 κουταλιές καυτή πάπρικα 1/2 κουταλάκι σκόνη κουρκουμά (turmeric) Χυμός 4-5 λεμονιών 1/3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πάστα παντζαριού

Για 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πάστα με cranberry

Για 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια πλυμένα cranberry 2 ξεφλουδισμένα ξινόμηλα καθαρισμένα από το κουκούτσι 1 μεγάλο, ολόκληρο χωρίς κουκούτσια πορτοκαλιού, κομμένα σε[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πάστα σκόρδου

Αρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πάστα πιπεριά Φλωρίνης | Συνταγή | Argiro.gr

Πιπεριές Φλωρίνης Αλάτι Μπούκοβο Ελαιόλαδο  Εκτέλεση Ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να καίγεται η φλούδα. Τις βάζουμε σε σακούλα[...]

Πηγή: argiro.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy