Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Εύκολη συνταγή που μου την έμαθε πέρσι το καλοκαίρι ένας φίλος ιταλός. Θα αρέσει κυρίως στα παιδιά γιατί είναι χωρίς κόκκαλο και ιδιαίτερα τραγανός. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί Αλάτι Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΦανταστική συνταγή για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 3΄ -[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο ότι τα ψάρια κάνουν καλό, το ξέρουν όλοι. Αυτό που μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, είναι ότι τα «λαϊκά» ψάρια, είναι και τα θρεπτικότερα. Και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία μοναδική πρόταση που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Λία Κωττή. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κιλό γαύρο ½[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 500 γρ. φρέσκο γαύρο αλεύρι για πασπάλισμα αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λεμόνι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Αφήστε το γαύρο να στραγγίξει[...]
Πηγή: icookgreek.comΕίναι ο αγαπημένο σου τηγανιτός γαύρος με μια... διαφορά. Τον μαρινάρουμε σε μπαχαρικά και φύλλα κάρυ και παίρνει υπέροχη, αξεπέραστη γεύση και άρωμα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 ½ κιλό γαύροι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι αλάτι Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα γαυράκια και τα πλένουμε. Αλατίζουμε τα ψάρια και βάζουμε το λάδι να[...]
Πηγή: cooklos.grΓαύρος λεμονάτος σαγανάκι Ένας ιδανικός ουζομεζές. θα χρειαστούμε: 1/2 κιλό γαύρο 1 σκελίδα σκόρδο 6 κουτ σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 λεμόνι (το χυμό του)[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό φρέσκος γαύρος 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 20-25 μεγαλούτσικοι γαύροι 3 σκ. σκόρδο σε φετάκια 1/2 φλιτζ. τσ. λευκό κρασί 5-6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέχρι πρόσφατα το γαύρο τον τηγάνιζα μόνο με αλεύρι και ολόκληρο, μέχρι που βρήκα αυτόν τον τρόπο... δεν μένει γαυράκι για γαυράκι και ειναι πεντανόστιμο...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε δέκα λεπτά έχουμε έτοιμο τον γαύρο με σάλτσα μουστάρδας, και με γρήγορες διαδικασίες. Για να τον φτιάξουμε θα χρησιμοποιήσουμε. Υλικά: 1 κιλό γαύρο 1 ποτήρι[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.gr