Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Η πιο εύκολη μους που έχω φτιάξει και χωρίς αυγά για όσους δεν τα τρώνε ωμα. Είναι πολύ δροσιστικό γλυκάκι που τρώγεται όλο τον χρόνο! Τι χρειαζόμαστε: Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: 400 γρ. σοκολάτα λευκή Nestle dessert 400 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Arla 200 γρ. γάλα 12,5 γρ. φύλλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Μερίδες: 6-8 280 γρ. λευκή σοκολάτα 130 γρ. καφές εσπρέσο (από μηχανή ή φτιαγμένος με στιγμιαίο εσπρέσο) 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ (σκόνη) 5 γρ. ζελατίνα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.com200 γραμ. λευκή σοκολάτα 100 γραμ. γάλα πλήρες 1 φύλλο ζελατίνη 100 γραμ. κρέμα γάλακτος (36% λιπαρά) χτυπημένη 125 γραμ. γιαούρτι πλήρες ξύσμα μισού λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη βάση 500 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 100 γρ. ζάχαρη 1/4 φλιτζ. λικέρ ή κονιάκ 1 πρέζα αλάτι 1 φακελάκι ζελατίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο γλύκισμα, με αφράτη μους λευκής σοκολάτας, επικάλυψη γλάσου λευκής σοκολάτας, και κύματα μαύρης σοκολάτας, με αποξηραμένα φρούτα, και ξηρούς[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr950 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 8 κρόκους 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. υγρή βανίλια ή 2 κάψουλες βανίλια 1 μεγάλο φύλλo ζελατίνης των 5 γρ. ή δύο μικρά 150 γρ.[...]
Πηγή: argiro.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τους σπόρους της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 250ml γαλα 2 κ.σ άνθος αραβοσίτου γεύση σοκολάτα ή βανίλια ή πορτοκάλι 2 κ.σ ζαχαρη 2 φυλλα ζελατινη 150ml κρεμα γαλακτος 2 κ.σ άχνη ζάχαρη 1 κουβερτούρα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τη μαύρη κρέμα 200 γραμμάρια κουβερτούρα (σε μικρά κομμάτια) 125 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 125 σαντιγί Για τη λευκή κρέμα 125 γραμμάρια λευκή[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. αλεύρι μαλακό 25 γρ. κακάο 50 γρ. κορν φλάουρ Για τη μους μαύρης σοκολάτας 75 γρ. γάλα 150[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μους 180 ml γάλα 245 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 3 γρ. φύλλα ζελατίνης 360 γρ. κρέμα γάλακτος για τη σαντιγί 50 γρ. κουβερτούρα για το σερβίρισμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μους 250 ml γάλα 340 γρ. σοκολάτα bitter ½ λίτρο κρέμα γάλακτος 5–6 φύλλα μέντας 7 γρ. ζελατίνη Για το κραμπλ 100 γρ. βούτυρο 100[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 λ. κρέμα γάλακτος με 30% λιπαρά 500 ml. γάλα 150 γρ. ζάχαρη, 1 φακελάκι βανίλια, 150 γρ. άσπρη σοκολάτα, 15 γρ. ζελατίνη σε σκόνη + 100 ml. νερό 300[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΥλικά Λευκή σοκολάτα 500 γρ Κρέμα γάλακτος 700 γρ Γάλα 12 κουταλιές σούπας (ζεστό) Φύλλα ζελατίνης 3 Φράουλες 1/2 κιλό Οδηγίες Πλένουμε τις φράουλες, τις[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τη μους 130 γρ. κρέμα γάλακτος 130 ml γάλα 100 γρ. ελληνικός καφές 85 γρ. κρόκοι αβγών 85 γρ. ζάχαρη 7 ζελατίνες 360 γρ. σαντιγί 100 γρ. ξύσμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami120 γρ. φρέσκα κουμ κουάτ Κέρκυρας 500 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική (36%λιπαρά) 150 γρ. κουβερτούρα 100 ml. λικέρ κουμ κουάτ 100 γρ. άχνη ζάχαρη 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ pâte à bombe είναι ένα μείγμα που αποτελείται από κρόκους και σιρόπι. Αυτά ψήνονται μαζί σε μπεν μαρί με διαρκές χτύπημα, έως ότου αποκτήσουν όγκο. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com