Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 100γρ. ζάχαρη 100γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20γρ. κακάο 1κ.γ ξύδι Για την κρέμα 1 συσκευασία MORFAT creamy 2κ.σ ζάχαρη άχνη 5κ.σ σιρόπι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για τη μαρέγκα: 150 γρ. ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη ΥΛΙΚΑ για το γλυκό: 1 κιλό πορτοκάλια καθαρισμένα μισό κιλό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠάβλοβα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά 3 ασπράδια αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ 1[...]
Πηγή: kouzzzina.gr4 αυγά (τα ασπράδια) 250 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ 1 κ.γλ. λευκό ξίδι 400 γρ. λευκή κουβερτούρα Nestlé Dessert 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΈνα άκρως καλοκαιρινό γλυκό με φρέσκα φρούτα που φτιάχνεται τελευταία στιγμή φτάνει να έχετε ετοιμάσει από πριν τις μαρέγκες που αν και χρονοβόρες είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔύσκολο, αλλά αρχοντικό γλυκό. Σε ένα κάλεσμα ή σε ένα τραπέζι φίλων θα είναι το τέλειο φινάλε! ΥΛΙΚΑ Μερίδες: 12 Μαρέγκα 120 γρ. ασπράδια αβγών (αντιστοιχούν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα άκρως καλοκαιρινό γλυκό με φρέσκα φρούτα που φτιάχνεται τελευταία στιγμή φτάνει να έχετε ετοιμάσει από πριν τις μαρέγκες που αν και χρονοβόρες είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 3 ασπράδια αβγού, 175γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι κορν φλάουερ, 1 κουταλάκι αλάτι, 300ml φρέσκια κρέµα ζαχαροπλαστικής, 100γρ. φρέσκιες φράουλες. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα υπέροχο επιδόρπιο που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, αφού φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτήν σε μία από τις περιοδείες της στην[...]
Πηγή: xrysessyntages.com