Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr6 ασπράδια από μεγάλα αβγά 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 1 κλωναράκι βανίλια 2 κ.σ. ξύδι άσπρο 2 κοφτ'ες κ.σ. κορν φλάουερ 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά[...]
Πηγή: cooktherapy.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 ασπράδια αυγών 280γρ. ζάχαρη ψιλή 1 πρέζα αλάτι 300γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες σε 4 2 κ.σ. μπράντυ 2 κ.σ. ζάχαρη (για τις[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 4-6 άτομα 3 μεγάλα ασπράδια αυγών, θερμοκρασία δωματίου για την μαρέγκα 3/4 κούπας ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο 3/4 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΓια τη μαρέγκα 6 ασπράδια αυγών 180γρ. ζάχαρη άχνη 180γρ. ζάχαρη κοινή. Για τη σαντιγί 250γρ. κρέμα γάλακτος Για το κουλί 400γρ. εξωτικά φρούτα 50 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕίναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!Και πως να μην ερωτευτείς ένα τέτοιο γλυκό; Κάποιοι λένε είναι να το χαζεύεις,εγώ προσωπικά το "τσακίζω".Ελαφρύ[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια εναλλακτική για Πάβλοβα σε ατομικές μερίδες...Όταν πρωτοείδα το τίτλο είπα συνταγή με μωρά; Πιστέψτε με όμως τρώγονται ευχάριστα και χωρίς ενοχές. Η ιδέα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr Για να φτιάξω απλή κρέμα λεμονιού ξεκίνησα, μετά σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω σε cheese cake, μετά το ξανασκέφτηκα και λέω τι θα κάνω τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr5 ασπράδια 150 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γραμμ. ζάχαρη άχνη Για το σερβίρισμα 650 γραμμ. σαντιγί σφιχτή 1 φλ. τσαγιού καθαρισμένο ρόδι Για το παστέλι[...]
Πηγή: argiro.gr5 μεγάλα (150-160 γραμμ.) ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου 150-160 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150-160 γραμμ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1/2 κ.γλ. ξίδι λευκό 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ Δέσποινα λατρεύει τη ζαχαροπλαστική. Έτσι όταν έχει χρόνο - κατά κανόνα Κυριακές - δοκιμάζει τις ικανότητές της. Αυτή τη φορά σειρά είχε η ντελικάτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html