Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Για 2-4 άτομα 2 βρασμένοι αστακοί (700 γραμμάρια ο καθένας) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 150 γραμμάρια λευκό ξηρό κρασί 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα 3[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί με δαγκάνες (homαrd), 500 γρ περίπου ο ένας 200 γρ. παντζάρια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 100 γρ. κρεμμυδάκια 5 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑστακός ψαροκόρυζο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι διάσταση δίνει στο πιάτο η τελική φάση, που ο σεφ αφήνει στα χέρια σας: Θα σπάσετε οι ίδιοι το ωμό αυγό (το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 Πατάτα κομμένη σε κυβάκια και βρασμένη 200 Γρ γαρίδες νούμερο 2 ψιλοκομμένες 400 Γρ αστακό την ψίχα του 100 Γρ χαβιάρι 1 Αγγούρι ξεφλουδισμένο και κομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑστακός ψημένος στη σχάρα, με σάλτσα βουτύρου. Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη[...]