Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Καλησπέρα σας! Σήμερα θα σας δώσω ένα φαγητό με λίγες θερμίδες και πολύ νοστιμιά. Πρωτότυπο, εύκολο, γεμάτο υγεία μιας και συνδυάζει όσπρια, λίγο άσπρο κρέας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Ζύμη της Γιαγιάς 1 πακέτο (6 φύλλα) σπανάκι 250 γρ. βλίτα 250 γρ. γλιστρίδα 1 ματσάκι πράσα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι πιπεριά Φλωρίνης 1 ψητή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλο παραδοσιακό: 500 γρ μαργαρίνη φυτική: 4 κουταλιές της σούπας λιωμένη σπανάκι: 250 γρ. πράσα: 4 κολοκυθάκια: 2 κρεμμυδάκια φρέσκα: 2 άνηθος: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΌποιος έχει πολύ πιπέρι…βάζει και στα λάχανα! Όποιος όμως έχει πολλά λάχανα, τι κάνει; Φτιάχνει μια ωραία λαχταριστή ανοιξιάτικη λαχανόπιτα και το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr20/2/16 Λαχανόπιτα με ζύμη από πάνω για σήμερα, δηλαδή μια αναποδογυριστή πίτα που γίνεται πανεύκολα και καταναλώνεται ακόμα πιο εύκολα. Συμπληρώνουμε αν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ Χορτόπιτα ή λαχανόπιτα, όπως την λέμε εμείς στην Αχαΐα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές, όσο και παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας. Επειδή τα χόρτα και τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ στριφτόπιτα, όπως την έλεγε η γιαγιά μου, είναι μια παραλλαγή της κλασικής χορτόπιτας, που την φτιάχνουνε περισσότερο στην ορεινή Αχαΐα. Το διαφορετικό από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή της χορτόπιτας, αφού από πάνω δεν έχει καθόλου φύλλο. Ιδανική για όποιον δεν ξέρει να ανοίγει φύλλο και με καταπληκτική γεύση,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ χορτόπιτα ή λαχανόπιτα, όπως την λέμε εμείς στην Αχαΐα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές και παραδοσιακές Ελληνικές πίτες. Σήμερα φτιάχνουμε την λαχανόπιτα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grφύλλο Για το 600 γρ. αλέυρι 1 πρέζα αλάτι 1 σφηνάκι ξύδι 1 σφηνάκι λάδι νερό χλιαρό (όσο πάρει να έχουμε μια μαλακή εύπλαστη ζύμη) κίτρινο αλέυρι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖύμη: 5 κούπες αλεύρι 1 κουτάλια της σούπας ξύδι ή τσίπουρο 2 κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Λίγο νερό Γέμιση: Διάφορα λάχανα (σπανάκι, μαϊντανό,[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια το φύλλο 750γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1½ κ.γ. αλάτι 1½ φλιτζ. χλιαρό νερό (περίπου) λίγο επιπλέον αλεύρι ή νισεστέ[...]
Πηγή: cooklos.gr