Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τιραμισού με μαγευτική γέμιση που θα καθιερώσετε όλοι στο επιδόρπιό σας... μετά τη δοκιμή! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ πρώτο μείγμα 1 μόρφατ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦροντίστε να έχετε άτομα στο σπίτι για να καταναλώσουν αυτό το ελαφρύ και θεσπέσιο γλυκό, γιατί διαφορετικά θα το φάτε μόνοι σας. Είναι μεγάλος πειρασμός! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grσχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1188 εκτέλεση της συνταγής για τιραμισού
για την κρεμα 3 ασπραδια 1 1/2 ποτηρι ζαχαρη 3 φιλαδελφεια 600γρ 1 μορφατ 3 βανιλιες 3 κροκους 1 συσκευασια παντεσπανι κακαο σιροπι για το παντεσπανι: 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια τη συνταγή μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά, 500 γρ. Κρέμα Γάλακτος (φυτική) 500 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι 5 κουτ. (σούπας) Ζάχαρη Άχνη Άρωμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕκτέλεση: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τους κρόκους, την άχνη και το mascarpone. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα και ενώνουμε με την κρέμα. Σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τη συνταγή μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά, 500 γρ. Κρέμα Γάλακτος (φυτική) 500 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι 5 κουτ. (σούπας) Ζάχαρη Άχνη Άρωμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕύκολο Τιραμισού Χωρίς Αυγά Δροσερό και Ετοιμο σε 10'!! Eξαιρετικό Δροσερό και πολύ ιδιαίτερο γλυκάκι με την Υπέροχη γεύση του καφέ να κυριαρχεί. Πολυ εύκολο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤυραμισου κανείς????? Πιο νόστιμο και πιο αφράτο δεν γινόταν! Συνταγή της Κ.Αργυρω Μπαρμπαρίγου. Υλικά: 2 συσκευασίες σαβαγιάρ, 5 κρόκους αυγών, 300 γρ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: (για ένα ταψί κουζίνας) 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1 λίτρο κρέμα γάλακτος (για γλυκά) 2 κούπες espresso (2 κουταλιές της[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Ανακατεύουμε το mascarpone, τη ζάχαρη άχνη και τους κρόκους στο μίξερ με το σύρμα, μέχρι να γίνουν μια σφιχτή κρέμα. Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr