Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι 50 γρ. Κάστανα βρασμένα 10-12[...]
Πηγή: chefoulis.grΑναρτήθηκε στις 12/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή η “Κλασική” Χριστουγεννιάτικη Γεμιστή Γαλοπούλα!!! Μια συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 21/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με ξηρά φρούτα & ξηρούς καρπούς Μια συνταγή για μια υπέροχη[...]
Πηγή: sintayes.grΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ Γεμιστή Γαλοπούλα είναι μία παραδοσιακή συνταγή που συνήθως δεν λείπει από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δείτε εδώ τη δική μου αγαπημένη συνταγή για την[...]
Πηγή: alwayshungry.grΥλικά - 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) - 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος - 1 φλ. ελαιόλαδο - ½ φλ. κρασί λευκό - 3 κ.σ. ρύζι - ½ φλ. σταφίδες ξανθές - 5 δαμάσκηνα[...]
Πηγή: lovecook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com