Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Η γαλοπούλα σας πρέπει να είναι ξεπαγωμένη, καθαρισμένη και μαριναρισμένη. Δείτε συμβουλές για την προετοιμασία της γαλοπούλας , καθώς και τη συνταγή για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖητήσατε να σας επαναλάβω τις οδηγίες για να ψήσετε και φέτος γαλοπούλα υπέροχη, με ζουμερή σάρκα και κριτσανιστή πέτσα, που θα είναι νόστιμη ακόμα κι αν δεν[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 γαλοπούλα γύρω στα 4 κιλά 3 κ.σ. βούτυρο μαλακό 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι ξύσμα από μισό πορτοκάλι Για τη γέμιση 1/4 φλ. ελαιόλαδο τα εντόσθια ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά περίπου, 2/3 φλ. (150 γρ. περίπου) ξεπαγωμένο βούτυρο, 2 μεγάλα λεμόνια, το ξύσμα και ο χυμός + το 1 λεμόνι κομμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 γαλοπούλα ολόκληρη περίπου 7kg 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 75 γρ κράνα αποξηραμένα (cranberries)ψιλοκομμένα 2-3 κλωνάρια θυμάρι φρέσκο -[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓαλοπούλα σκεπαστή 4 μερίδες από 780 θερμίδες Υλικά 300 γρ. κατεψυγμένη ζύμη σφολιάτας 750 γρ. κρέας γαλοπούλας το ξύσμα ενός λεμονιού 1 κ.γ. θυμάρι αλάτι[...]
Πηγή: greekouzina.gr