Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Το ωραιότερο γαλακτομπούρεκο με την ιδιότητα η κρέμα όσες μέρες και αν περάσουν να παραμένει τόσο αφράτη όπως την πρώτη στιγμή!!! Τι χρειαζόμαστε: 24 φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μικρό ταψάκι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο φύλλο κρούστας 250 γρ.βούτυρο γάλακτος(εγώ χρησιμοποιώ lurpak) Κρέμα 1 λίτρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια την κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 10 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ ( πολύ γεμάτες) 8 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο ξύσμα πορτοκαλιού 4 κ.σ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ Για το γαλακτομπούρεκο 1 λίτρο γάλα 150 γρ. κορν φλάουρ 6 κρόκους αυγών 270 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 100 γρ. βούτυρο & 200 γρ. έξτρα για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο πιο ελληνικό γλυκό σερβίρεται με μεθυσμένο σιρόπι και σε μικρές τριγωνικές δόσεις. Οι πολύ δυνατοί χαρακτήρες θα σταματήσουν στη μία δόση, οι υπόλοιποι θα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ συνταγή γι᾿ αυτό το πολύ αφράτο και «κολασμένο» γαλακτομπούρεκο, είναι της αγαπημένης μου θείας, της Ελένης. Είναι ακριβώς η συνταγή που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ (ΦΛΟΓΕΡΑ) Τραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει μέσα του πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας. Από τα πιό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για μικρό ταψάκι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο φύλλο κρούστας 250 γρ.βούτυρο γάλακτος(εγώ χρησιμοποιώ lurpak)Κρέμα1 λίτρο φρέσκο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧωρίς σιμιγδάλι, χωρίς αβγά! Απλά, το τέλειο γαλακτομπούρεκο! Εύκολα και γρήγορα, μια συνταγή από την θεία μου. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την έχω καιρό και την αγαπώ πολύ γιατί είναι πεντανόστιμη, σχετικά ελαφριά και βέβαια εύκολη! Η καταγωγή της είναι από το Λίβανο και η[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓαλακτομπούρεκο Κομμάτια: 15-20, Χρόνος προετοιμασίας: 30’, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 13 € ΥΛΙΚΑ : 1 συσκευασία φρέσκο φύλλο κρούστας ή Βηρυτού 200[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά Υλικά για 28-30 κομμάτια: 1 λίτρο γάλα 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ 150 γρ. ζάχαρη 6 αυγά 180 γρ. φρέσκο βούτυρο γάλακτος το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Κανταϊφι 250 γρ Φύλλο κρούστας 5 Γάλα 5 φλυτζάνια Σιμιγδάλι ψιλό 3 κουταλιές της σούπας Corn flour 1/2 φλυτζάνι του καφέ Ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια την κρέμα 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα θεικό γαλακτομούρεκο με αφράτη κρέμα, τραγανό, και με σιρόπι όσο ακριβώς χρειάζεται χωρίς να σε λιγώνει. Απ όσες συνταγές έχω δοκιμάσει είναι η[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜια διαφορετική ιδέα για γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. γάλα 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά και 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μικρό ταψάκι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο φύλλο κρούστας 250 γρ.βούτυρο γάλακτος(εγώ χρησιμοποιώ lurpak) Κρέμα 1 λίτρο φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr