Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Χωρίς αυγά, γρήγορη και πεντανόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομμάτια 300 ml κρέμα γάλακτος ρευστή μερικές σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκός καλοκαιρινός πειρασμός Γλυκούς πειρασμούς συναντούμε παντού και κατά κοινή ομολογία δυσκολευόμαστε να αντισταθούμε στη νοστιμιά και τη δροσιά τους...γι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧαίρετε και καλώς σας βρήκαμε! Μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα διακοπών το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία επιστρέφει με μια άκρως τροπική και καλοκαιρινή[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μια ακόμα εβδομάδα καλοκαιρινή με τον ήλιο να παίζει κρυφτούλι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν πειράζει όμως... ας είναι... το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα! Εεεεε, ναι λοιπόν! Ο πιο αμβισβητήσιμος άγιος χτυπάει την πόρτα μας. Κατ' άλλους εμπορικός, κατ' άλλους άγιος που τον τιμάμε, κατ' άλλους "εδώ ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! To κίτρινο ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα! Πολλοί λένε ότι είναι το χρώμα του μίσους και της δειλίας!! Αλλά πάλι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! To κίτρινο ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα! Πολλοί λένε ότι είναι το χρώμα του μίσους και της δειλίας!! Αλλά πάλι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr250 γρ τυρί mascarpone 125 ml κρέμα γάλακτος για γλυκά 100 γρ ζάχαρη (κρυσταλλική λεπτή ή και άχνη) 1 μεγάλο, ζουμερό, λεμόνι Οδηγίες Σε ένα μπολ δουλεύουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπίσημη ονομασία: Charlotte aux poires et au chocolat. Γλυκό με μους αχλάδι και μους σοκολάτα. Κλασσική συνταγή με αξεπέραστη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Για τους λάτρεις της φράουλας!!!! Υλικά 250 γρ. σαντιγί 1 φάκελο κρέμα στιγμής με γεύση φράουλα 1/2 κούπα σιρόπι φράουλα γάλα όσο γράφει η συσκευασία[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΌλα τα γλυκά που έχουν λεμονόκρεμα με ενθουσιάζουν, οπωσδήποτε όμως συνεχίζω να έχω αδυναμία στα σοκολατένια. Ιδιαίτερα αμα γίνονται εύκολα και συνδιάζονται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ κολοκύθα σχετίζεται στο μυαλό των περισσότερων με το Halloween . Στην Ελλάδα δεν τις χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα ούτε στη μαγειρική ούτε στη ζαχαροπλαστική αν[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr250 γρ. ανθότυρο 1 φύλλο ζελατίνας (5 γρ.) 250 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή) 40 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. φράουλες 150 γρ. ζάχαρη 4 φύλλα ζελατίνης 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Λιπαρά Οδηγίες Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr