Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το καλαµαράκι 2 φλ. µικρό καλαµάρι κοµµένο σε ροδέλες, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. φρυγανιά, ½ κουταλάκι εστραγκόν (τάραγκον), ½ κουταλάκι θυµάρι, ½[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥΛΙΚΑ Για το καλαµαράκι 2 φλ. µικρό καλαµάρι κοµµένο σε ροδέλες, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. φρυγανιά, ½ κουταλάκι εστραγκόν (τάραγκον), ½ κουταλάκι θυµάρι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ψητό καλαμάρι είναι απ’ τα πιο κομψές και νόστιμες, απλές, θαλασσινές γεύσεις, γεμάτο γλύκα. Μια γεύση φιλόξενη, ανοιχτή στο ταίριασμα με κάτι πληθωρικό[...]
Πηγή: caruso.gr