Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Έγινε ήδη κουβέντα μπόλικη για το κουραστικό πανετόνε. Μ αρέσει το τρώω αλλά δεν θα το φτιάξω ποτέ. Έτσι, η συνταγή που σας δίνω είναι ίδια με της Λίνας, με[...]
Πηγή: greekmasa.grΘα φτιάξουμε λοιπόν Panettone! να και τα υλικά μας : 600γρ αλέυρι για τσουρέκια (μπορεί να χρειαστεί 2-3 κ.σ περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το μέγεθος των[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr2 κύβοι νωπή μαγιά (50 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπας χλιαρό νερό 2/3 κούπας ζάχαρη 1 κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο (ή μαργαρίνη αν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜείγμα 1 250 γρ βούτυρο λιωμένο (χλιαρό) 6 μεγάλα αυγά 100 γρ γάλα 1 κτγ αλάτι Μείγμα 2 700 γρ αλεύρι για τσουρέκια 2 κύβοι νωπή μαγιά (50γρ σύνολο) 140 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μία φόρμα για panettone του 1/2 κιλού λαδόκολλα (η δικιά μας είναι 35 εκ., κάπου εκεί θα είναι όλες) συρραπτικό ψαλίδι Οδηγίες Κόβουμε μία λωρίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ 200 γρ. φρέσκια μαγιά 240 ml ζεστό γάλα 140 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΦΡΟΥΤΩΝ 1 φλιτζάνι χρυσές σταφίδες 1 φλιτζάνι γλασαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το προζύμι 50 γρ μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 125 γρ αλεύρι δυνατό-αλεύρι για τσουρέκια (1 κούπα) 250 γρ χλιαρό νερό (1 κούπα) Για την ζύμη 100 γρ μαγιά 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά Για το προζύμι 50 γρ μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 125 γρ αλεύρι δυνατό-αλεύρι για τσουρέκια (1 κούπα) 250 γρ χλιαρό νερό (1 κούπα) Για την ζύμη 100 γρ μαγιά 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΠΑΝΕΤΤΟΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Το διασημο πανεττονε, ειναι το χριστοψωμο του Μιλανου. Το εθιμο του χριστοψωμου, δηλαδη ενος γλυκου ψωμιου, που μοιραζοταν στα μελη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα πανεύκολο γλυκάκι που γίνεται γρήγορα και είναι πολύ εντυπωσιακό. Η συνταγή είναι απο την ιστοσελίδα του Αγγλικού σουπερμάρκετ Sainsbury's. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΝΕΤΟΝΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Σε ένα blog που ασχολείται με την ιταλική κουζίνα, το πανετόνε δεν θα μπορούσε παρά να έχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο panettone , αυτό το ιταλικό τσουρεκοψωμάκι, είναι από τις ξενόφερτες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που πολύ μου αρέσουν. Από τότε που το ανακάλυψα, πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο panettone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Παρασκευάζεται συνήθως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Ιταλία, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΕΤΟΝΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Σε ένα blog που ασχολείται με την ιταλική κουζίνα, το πανετόνε δεν θα μπορούσε παρά να έχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Σίγουρα λιγότερο γνωστό απο το παραδοσιακό γλυκό πανετόνε, εδώ στην Ελλάδα, το γαστρονομικό πανετόνε (θα μπορούσαμε να το πούμε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦέτος μετά από πολλά χρόνια σκέψης... χαχαχα, αποφάσισα να φτιάξω πανετόνε και χωρίς φόρμα. Έχω πολύ μεγάλο θράσσος τι να πω!!! Μεγάλο μαρτύριο μιλάμε, γιατί[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο δοκίμασα πρώτη φορά σε φιλικό σπίτι στην Φλωρεντία, και το ¨έκλεψα¨! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να μεταμορφώσετε το ιταλικό κέικ του χριστουγεννιάτικου[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κουταλιές μπράντυ 3/4 κούπα γάλα 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 +1/4 κούπα αλεύρι (ίσως να χρειαστεί λίγο παραπάνω) 2 αυγά 1/4 κούπα λευκή ζάχαρη 1/4 κούπα βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr