Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
H γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι θεωρείται ως η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grH γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο, στρογγυλό ή[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 1 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κοτόπουλο | φιλέτο | κατίκι | εστραγκόν Διαφημίσεις 160 γρ κοτόπουλο στήθος αλάτι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες (1.5 κιλό περίπου) 2 κ.σ. εστραγκόν 2 λάιμ (ο χυμός τους και ξύσμα ) 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αναμιγνύουμε όλα[...]
Πηγή: cooklos.gr1 ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες (1.5 κιλό περίπου) 2 κ.σ. εστραγκόν 2 λάιμ (ο χυμός τους και ξύσμα ) 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αναμιγνύουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ: 1 κοτόπουλο 1 ½ κιλό περίπου 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι Λίγο πιπέρι Ελάχιστη πάπρικα ½ φλιτζάνι βούτυρο 1 μέτριο κρεμμύδι 250 γρ. μανιτάρια 2[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr