Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά για 5-6 άτομα: 1½-2 κιλά κότσι κομμένο σε χοντρές φέτες 2 φλιτζάνια μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη 3[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΈνα καταπληκτικό Ιταλικό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε!Μοσχαράκι κοκκινιστό με σέλερι,καρότο και κρασί σε συνδιασμό με έναν υπέροχο πουρέ με καλαμποκαλευρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr΄Ενα πιάτο όνειρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Περιγραφή συνταγής κρεμμύδι Τα φύλλα αλλά και ο βολβός του τρώγονται, έχοντας χαρακτηριστική[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grοσομπούκο γαλοπούλας με τζίντζερ και κόλιανδρο To oσομπούκο (ossobuco) είναι ως γνωστόν ιταλική εφεύρεση και δη βόρεια και δη εκ Μιλάνου. Eίναι το «κόκκαλο με[...]
Πηγή: pandespani.com10 κομμάτια περίπου 2 κιλά μοσχάρι (οσομπούκο) 2 κ.σ. αλεύρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: argiro.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr4 κομματια οσομπουκο μοσχαρισιο 1/2 κρεμμυδι ξερο 1 σκελιδα σκορδο Στην μύτη του κουτ.γλ. Κανελα Στην μύτη του κουτ.γλ. ζαχαρη Στην μύτη του κουτ.γλ. αλάτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈχουμε φτάσει αισίως τα μέσα Μαρτίου και βρισκόμαστε εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Δε νηστεύω. Γι' αυτό και έφτιαξα σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑν με ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό θα δυσκολευτώ να σου απαντήσω, γιατί έχω πολλά φαγητά που αγαπάω. Σίγουρα το Οσομπούκο έχει γίνει ένα από[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΑλατοπιπερώνουμε το κρέας. Το αλευρώνουμε και το τινάζουμε από το παραπανίσιο αλεύρι. Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, που θα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr10 κομμάτια, περίπου 2 κιλά μοσχάρι (οσομπούκο) 2 κ.σ. αλεύρι 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.gr