Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Για 4 άτομα 1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο αρωματισμένο με δενδρολίβανο 1 φινόκιο κομμένο σε κυβάκια 1 κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια 3,4 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 4 άτομα ¼ φλιτζανιού ξύδι μπαλσάμικο 3 σκελίδες σκόρδο 4 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8 400 γραμ παπαρδέλες 100 γραμ φρέσκο σπανάκι 2 κουτ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚαι η αποχή απο το κρέας.....συνεχίζεται!! Αυτό το πιάτο το είχα ετοιμάσει αρκετό καιρό πριν, φαίνεται εξάλλου και από το είδος του βασιλικού που το στολίζει.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥπάρχουν άπειρες συνταγές όπου μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το αυγοτάραχο. Η συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου του «Βαρούλκο» –με πετιμέζι, σόγια και δάφνη–[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες 200 γρ. φρέσκο σπανάκι 160 γρ. πανσέτα (αλλαντικό) σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ. (1 πακέτο) παπαρδέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:5-6, Χρόνος προετοιμασίας: 30΄, Χρόνος ψησίματος: 30’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 500 γρ παπαρδέλες[...]
Πηγή: foodtrails.grΥΛΙΚΑ 600 γρ. ψαρονέφρι 50 γρ. τζίντζερ 100 ml κρέμα γάλακτος Ελαιόλαδο Ξύσμα από λάιμ, πορτοκάλι και λεμόνι ½ κρεμμύδι Θυμάρι 1 συσκ. παπαρδέλες 100[...]
Πηγή: megatv.com/cook500 γραμμ. παπαρδέλες 500 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή κόντρα ψιλοκομμένο σε λωρίδες 1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο παπαρδέλες 500 gr 650 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου 250 γρ. ντοματίνια 2 καρότα μεσαίο μέγεθος 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 4 – 5 σκελίδες σκόρδο 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι Απόλυτα γήινο πιάτο, με μεστή γεύση και άρωμα βροχής σε υγρό βουνό. Οι παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια[...]
Πηγή: pandespani.com1 πακέτο BARILA 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 κουταλιές σούπας κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 500 γρ. παπαρδέλες ή άλλο κάπως φαρδύ ζυμαρικό της αρεσκείας σας 450 γρ. μπουκετάκια μπρόκολο 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 50 γρ. ξηρά μανιτάρια πορσίνι, μουσκεμένα σε καυτό νερό για 15 λεπτά. 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο 250 γρ. τόνος σε λάδι από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.gr