Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Το μαστέλο, ο μεγάλος πήλινος σιφνέικος «κουβάς» κάνει το πιο νόστιμο αρνί. Τύφλα νάχει το σουβλιστό, που έτσι κι αλλιώς εμάς τουλάχιστον δεν μας[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αρνί 5 κιλά ή κατσίκι Κληματόβεργες 5-6 τεμ φρέσκιες ή ξερές Αλάτι 1 1/2 κουτάλι της σούπας Πιπέρι 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Σκόρδο 4-5 σκελίδες Ψωμί[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπούτι αρνί ή κατσίκι 1 μπούτι Καπνιστό τυρί 200 γρ Φινόκιο μέτριο 1 τεμάχιο Πράσα 2 τεμ Σκόρδο 3 σκελίδες Αλάτι - πιπέρι Μουστάρδα 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΑρνί στη σούβλα και κοκορέτσι με συνταγή από την Αρχαία Ελλάδα Το Pontos-News.Gr σας προτείνει α ρνί στη σούβλα και κοκορέτσι με συνταγή από την Αρχαία Ελλάδα.[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕμείς οι Έλληνες, τις χαρές τις έχουμε συνδέσει με το φαγητό και μάλιστα το καλό και μερακλήδικο. Τι καλύτερο λοιπόν από ψητό και μάλιστα στη σούβλα; Και αν σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε πολύ συχνά και σε διάφορες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο πιάτο σε εορταστικές και θρησκευτικές[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΒασικοί κανόνες και οδηγίες για ένα καλοψημένο λαχταριστό αρνάκι ή κατσικάκι.Πως θα το σουβλήσετε; Πως θα το ψήσετε; Βασικοί κανόνες: Φτιάξτε το αρνί ή το[...]
Πηγή: sintayes.grΑρνί σούβλας χωρίς σούβλα !!! Για τον οποιοδήποτε δικό σου λόγο δεν μπορείς να σουβλίσεις την ημέρα του Πάσχα και όχι μόνο,αλλά θέλεις να φας αρνάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) ½ αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση βιολογικό ½ φλιτζάνι µέλι 500 γρ. κολοκύθα κίτρινη κοµµένη σε µεγάλους κύβους[...]
Πηγή: foodtrails.gr