Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
υλικά (για 4 άτομα) 350 γρ. ψαρονέφρι ή χοιρινό μπριζολάκι (μόνο το ψαχνό) 2 καρότα μέτρια 2 κρεμμύδια,μέτρια 4 φέτες ανανά ( απο κονσέρβα) 1 πιπεριά,κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami"Το μυστικό της γλυκόξινης σάλτσας; Το γλυκό να κοντράρει το ξινό, χωρίς η μία γεύση να σκεπάζει την άλλη" - Σιεν Κουο Σενγκ Υλικά (για 4 άτομα) 1 κρόκος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (8 μερίδες) : 1,5 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους 3 εκ. Για το πανάρισμα: 30 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 3 κουταλιές κορνφλάουρ 6-8 κουταλιές ζωμός[...]
Πηγή: yumyum.gr400 γρ. ψαρονέφρι, σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα 4 κοφτές κουτ. σούπας κορν φλάουρ+2 κουτ. γλυκού επιπλέον[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαταπληκτική συνταγή για τους λάτρεις του γλυκόξινου, δοκιμάστε την και θα ξετρελαθείτε. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔοκιμάστε μία καταπληκτική γλυκόξινη σάλτσα για το χοιρινό σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά (για 4 άτομα) 350 γρ. ψαρονέφρι ή χοιρινό μπριζολάκι (μόνο το ψαχνό) 2 καρότα μέτρια 2 κρεμμύδια,μέτρια 4 φέτες ανανά ( απο κονσέρβα) 1 πιπεριά,κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ. χοιρινή τηγανιά 1 χούφτα πολύχρωμες ψιλοκομμένες πιπεριές 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μέλι 1 σφηνοπότηρο βαλσάμικο ξύδι 1-1 1/2 κ.γ. ζωμός λαχανικών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάτι ιδιαίτερο για σήμερα!!Γλυκόξινο χοιρινό με ρύζι μπασμάτι !!!Ενα πεντανόστιμο πιάτο....που θα σας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά ....!!!!! Υλικά 1 1/2 κιλό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. χοιρινό 200γρ. ρίζες μπαμπού 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 κ.γ αλάτι 3 κ.σ μπράντυ 2 αυγά 2 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚόβουμε το χοιρινό (1-1,2 κιλ) σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι ( δείτε εδώ τον εύκολο τρόπο ) και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Στο μεταξύ,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚόβουμε το χοιρινό (1-1,2 κιλ) σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι ( δείτε εδώ τον εύκολο τρόπο ) και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Στο μεταξύ,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr