Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Όπως έχω ξαναπεί δεν είμαστε πολύ του κρέατος. Φαντάζομαι, τα παιδιά μου είναι από τα λίγα που όταν έχουμε κρεατικό για φαγητό στραβομουτσουνιάζουν:) Τρώμε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grυλικά (για 4 άτομα) 350 γρ. ψαρονέφρι ή χοιρινό μπριζολάκι (μόνο το ψαχνό) 2 καρότα μέτρια 2 κρεμμύδια,μέτρια 4 φέτες ανανά ( απο κονσέρβα) 1 πιπεριά,κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami"Το μυστικό της γλυκόξινης σάλτσας; Το γλυκό να κοντράρει το ξινό, χωρίς η μία γεύση να σκεπάζει την άλλη" - Σιεν Κουο Σενγκ Υλικά (για 4 άτομα) 1 κρόκος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 Flares Facebook 0 "/> Twitter 2 Tweet "/> Google+ 1 "/> Pin It Share 1 "/> 4 Flares × Γλυκόξινο Χοιρινό. Ακόμα μία αγαπημένη συνταγή με χοιρινό[...]
Πηγή: sintagesannas.grΚαταπληκτική συνταγή για τους λάτρεις του γλυκόξινου, δοκιμάστε την και θα ξετρελαθείτε. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔοκιμάστε μία καταπληκτική γλυκόξινη σάλτσα για το χοιρινό σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά (για 4 άτομα) 350 γρ. ψαρονέφρι ή χοιρινό μπριζολάκι (μόνο το ψαχνό) 2 καρότα μέτρια 2 κρεμμύδια,μέτρια 4 φέτες ανανά ( απο κονσέρβα) 1 πιπεριά,κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 1 "/> 1 Flares × Γλυκόξινο Χοιρινό. Ακόμα μία αγαπημένη συνταγή με χοιρινό[...]
Πηγή: sintagesannas.grΚάτι ιδιαίτερο για σήμερα!!Γλυκόξινο χοιρινό με ρύζι μπασμάτι !!!Ενα πεντανόστιμο πιάτο....που θα σας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά ....!!!!! Υλικά 1 1/2 κιλό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚόβουμε το χοιρινό (1-1,2 κιλ) σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι ( δείτε εδώ τον εύκολο τρόπο ) και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Στο μεταξύ,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚόβουμε το χοιρινό (1-1,2 κιλ) σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι ( δείτε εδώ τον εύκολο τρόπο ) και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Στο μεταξύ,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr