Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Μεζές για τσιπουράκι ή ούζο, εύκολος και γρήγορος. Τι χρειαζόμαστε: 30 γαυράκια μικρά 10 σκελίδες σκόρδο ξύδι όσο πάρει λίγο ελαιόλαδο Πλένουμε το γαύρο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα της θάλασσας, των[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό ορεκτικό, ιδανικό για τα ουζάκια στη βεράντα!! Πολλές οι εκδοχές, η δική μου είναι πιο απλή και όσοι τον έχουν δοκιμάσει τρελλαίνονται!![...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΟ παστός γαύρος , ή αλλιώς αντσούγιες , ειδικά ξυδάτος, (ή μαρινάτος όπως λέγεται), είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο, αλλά και το τέλειο συνοδευτικό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Να πιούμε ένα κρασάκι με συνοδεία ψαρομεζέ; Τότε να φτιάξουμε γαύρο μαρινάτο να φωνάξουμε και τους φίλους μας και να το ευχαριστηθούμε.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr2 Kg γαύρος ολόφρεσκος, μεσαίου μεγέθους (καλύτερα μικρότερος παρά μεγάλος) 1 μπουκάλι (200 ml) ξύδι από κρασί (κόκκινο ή άσπρο) 10-12 κ. αλάτι ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό γαύροι (ολόφρεσκοι), 2 κουταλιές ξίδι, 2 λεμόνια ο χυμός, ½ -2/3 φλ. ελαιόλαδο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 γεμάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.com