Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Ο παστός γαύρος , ή αλλιώς αντσούγιες , ειδικά ξυδάτος, (ή μαρινάτος όπως λέγεται), είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο, αλλά και το τέλειο συνοδευτικό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπικάντικος γαύρος μαρινάτος Τσιμπολογάμε τον μαριναρισμένο γαύρο έξω ή τον αγοράζουμε έτοιμο για να τον εντάξουμε στους μεζέδες, που η απλότητά τους είναι[...]
Πηγή: pandespani.com800γρ γαύρος φρέσκος 40γρ. αλάτι χοντρό 1 λεμόνι ξύσμα και χυμός 400γρ.ξύδι 1 κλαδάκι δενδρολίβανο ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ: ελαιόλαδο μαϊντανός σκόρδο λιωμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ γαύρος μαρινάτος είναι απ’ τους πιο αγαπημένους ελληνικούς μεζέδες ούζου (και όχι μόνο), σχεδόν απαραίτητος σε κάθε καλοκαιρινό ψαροφαγικό τραπέζι. Και[...]
Πηγή: caruso.gr