Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Επειδή το αλεύρι που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά λίγο και δεν βάζουμε σόδα ή baking powder, τον όγκο τον πετυχαίνουμε με την προσθήκη της μαρέγκας. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κέικ. Αν παρατηρήσετε τα υλικά του, θα δείτε ότι δεν υπάρχει καθόλου βούτυρο ή κάποιο λάδι. Αν σας αρέσουν τα μυγδαλάκια, είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην επόμενη εβδομάδα, έχω σκοπό να φτιάξω γλυκό του κουταλιού κεράσι αν και ο Σ διαμαρτύρεται έντονα. Δεν του αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού. Εγώ όμως θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑφράτο, μυρωδάτο ,φίνο κέικ για όλες τις ώρες Του Αγίου Νικήτα σήμερα. Γιορτινή μέρα για πολλές περιοχές της Κρήτης αφού πολλά χωριά έχουν εκκλησιές και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚέικ Αμυγδάλου με Ελαιόλαδο και γλάσο Βουτύρου Υλικά 1 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση 1/2 φλιτζάνι πούδρα αμυγδάλου 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΚέικ με φρούτα αποξηραμένα και αμύγδαλα Απλό κεκάκι αλλά ιδιαίτερο και πεντανόστιμο...Τα φρουτάκια που χρησιμοποίησα ήταν αποξηραμένα και ζαχαρωμένα και ήταν[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr