Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά: 2 φλυτζ. φαρινάπ 1 βιτάμ σόφτ 1-1/12 φλ. τσ. ζάχαρη 4 αυγά 2 φλ. τσ. αμύγαλα χωρίς τη φλούδα τους 1/2 φλ. τσ. γάλα 1 κ. γλ. κανέλα 2 κ. γλ. μπαίκιν 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚέικ για διαβητικούς με ανθότυρο, αμύγδαλα και lime Με το lime να του προσδίδει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και το ανθότυρο να του χαρίζει κρεμώδη υφή, αυτό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμ. ζάχαρη 5 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 75 γραμμ. αλεύρι μαλακό 200 γραμμ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρωί πρωί Δευτέρας με ανανεωμένη την όρεξη για δουλειά, ένα τσάι για λίγη ζεστούλα ή έναν καφέ (πάντα με γάλα ...για μένα) κι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚέικ για διαβητικούς με ανθότυρο, αμύγδαλα και lime Με το lime να του προσδίδει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και το ανθότυρο να του χαρίζει κρεμώδη υφή, αυτό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά για το κέικ 250 γρ βούτυρο "τύπου" κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ αλεύρι φαρινάπ 1 1/2 φλ. ζάχαρη 6 αβγά 1 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη 1 φλ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grFor the recipe in English click here Από καιρό ήθελα να φτιάξω ένα κέικ με ξερά φρούτα κ τώρα που ήρθαν οι γιορτές, άρα κ οι διακοπές για μας τους[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΚαταπληκτικός συνδυασμός αμυγδάλου και μαύρης ζάχαρης τα οποία βρίσκονται στη μέση του κέικ! Τι χρειαζόμαστε: 235 γρ. ζάχαρη 117 γρ. λάδι 400 γρ. γάλα 480 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚέικ Αμυγδάλου με Ελαιόλαδο και γλάσο Βουτύρου Υλικά 1 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση 1/2 φλιτζάνι πούδρα αμυγδάλου 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒρήκα ένα ωραίο μαγαζί στην γειτονιά μου με ξηρούς καρπούς και αγόρασα τις προάλλες κάποια πεντανόστιμα καβουρδισμένα ανάλατα αμύγδαλα. Έτσι χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρωί πρωί Δευτέρας με ανανεωμένη την όρεξη για δουλειά, ένα τσάι για λίγη ζεστούλα ή έναν καφέ (πάντα με γάλα ...για μένα) κι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑφράτο και αρωματικό! Γρήγορο και εύκολο. Ένας έλεγχος στα ντουλάπια σας για τα υλικά και το σκαρώνετε στο πι και φι. Είναι μια νόστιμη λύση για το κολατσιό[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμ. ζάχαρη 5 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 75 γραμμ. αλεύρι μαλακό 200 γραμμ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr