Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Εύκολο σπιτικό φύλλο για κάθε είδους πίτα με ελάχιστα υλικά. Τραγανό! Τριφτό! Νόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι 1 και 1/2 ποτήρι του νερού νερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: άγρια και καλλιεργημένα 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΓιατί να αγοράζουμε φύλλα, όταν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, καλύτερα από του εμπορίου; Πολύ ωραίο φύλλο, τραγανό, κατάλληλο για τυρόπιτες, αλλά και όποια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό μαλακό αλεύρι (για πίτες) 2 κ.σ. λάδι 1 κ.σ. ξύδι Αλάτι Λίγο χλιαρό νερό
Πηγή: cookingbook.grΔεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε πίτα με ένα κλασικό, χωριάτικο, σπιτικό φύλλο και να μην γίνει πεντανόστιμη και τραγανή . Με αυτό εδώ το υπέροχο φύλλο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχουμε σχέδια να φτιάξουμε πίτα αυτή την εβδομάδα γι' αυτό και αποφάσισα να σας δώσω τη συνταγή για το φύλλο της πίτας ξεχωριστά από την γέμιση. Το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες σε λωρίδες πιπεριές:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ: 450 gr ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 300 gr ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ΠΟΤ. ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ. Σ. ΞΥΔΙ 1½ ΠΟΤ. ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1½ Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠρόκειται για φύλλο χωριάτικο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και ταιριάζει για αλμυρές αλλά και γλυκιές πίτες. Η γεύση, η όψη, αλλά και η υφή του[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Κιλό Αλεύρι 1 βιτάμ όχι σοφτ 2 κουταλιές αλάτι 6 κουταλιές λάδι 2 φλυτζάνια νερό περίπου Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.Αφήνουμε 15΄να σταθεί και[...]
Πηγή: cooktherapy.gr5 φλυτζανια του τσαγιου αλευρι 5 κ.σουπας λαδι 2 1/2 φλυτζανια του τσαγιου νερο χλιαρο λιγο αλατι 2 κ.σουπας ξυδι 1/2 φακελακι μαγια 1 κροκο αυγου αραιωμενος[...]
Πηγή: cooktherapy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά αλεύρι όσο πάρει (περίπου ένα κιλό) 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι νερό αλάτι Παρασκευή « Ανακατεύουμε σε λεκανίτσα το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερό 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό χυμό από 1/4 λεμόνι 1 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΤο φύλλο αυτό το φτιάχνει η μανούλα μου όσα χρόνια μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου. Είναι εύκολο και πεντανόστιμο. Συνήθως εκείνη ζυμώνει και εγώ ετοιμάζω την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας έχω δηλώσει ότι είμαι πρώτη στο να υιοθετώ τεμπελοδουλειές. Πάντα ζήλευα τις μαστόρισσες που άνοιγαν φύλλα για πίττες, ολοστρόγγυλα, λεπτά κ.λπ. Οι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΦύλλο για πίτες, που θυμίζει το κουρού, αλλά είναι διαφορετικό. Μοιάζει περισσότερο με το χωριάτικο, αλλά είναι πιο τραγανό. Γίνεται πολύ ωραίο και είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr