Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του κουταλιού, είναι το βύσσινο. Είναι το πρώτο γλυκό κουταλιού που έφτιαξα και το φτιάχνω από τότε σχεδόν κάθε χρόνο. Φτιάχνω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα γλυκά του κουταλιού είναι η αδυναμία μου και τώρα που υπάρχουν πολλά φρούτα δεν αφήνω τίποτα να πάει χαμένο. Βιάζομαι κιόλας φέτος δεν μου φτάνει ο χρόνος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα από τα πιο αρωματικά γλυκά κουταλιού, είναι αδιαμφισβήτητα το περγαμόντο. Ένα από τα καλά όταν ζεις σε επαρχία, είναι ότι μπορείς ακόμα να βρεις τέτοια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜόλις προλαβαίνουμε! Τα πράσινα καρυδάκια είναι στην ώρα τους για γλυκό αυτή την εποχή. Π ρέπει να κόψουμε τα καρυδάκια μας από τα μέσα Μαΐου ως τις αρχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr...ένα γλυκό σε 30 λεπτά! Την προηγούμενη Τετάρτη στο σεμινάριο που παρακολουθώ ετοιμάσαμε διάφορα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ. Μεταξύ αυτών[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕποχή για γλυκά του κουταλιού. Τα εσπεριδοειδή είναι στο φόρτε τους και είναι ώρα να τα αξιοποιήσουμε. Γλυκάκια υγιεινά, μυρωδάτα , που καταναλώνονται και από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην τελευταία μας εξόρμηση είχαμε την τύχη να βρεθούμε στον ίσκιο μιας καρυδιάς. Κι επειδή αυτή την εποχή τα καρυδάκια είναι ότι πρέπει για γλυκό μάζεψα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ παρασκευή γλυκών συνεχίζεται τι νομίζετε τελείωσα!! Στην Αθήνα βέβαια δεν βρίσκεις και τα άριστα φιρίκια αλλά υπήρχε υπόσχεση. Ψάχνοντας για το καλύτερο σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈφτιαξα αυτή τη φανουρόπιτα το καλοκαίρι στη γιορτή του Αγίου Φανουρίου και έγινε πάρα πολύ καλή και πλέον δεν την αλλάζω. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φαρίν απ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ήμουν μικρή, η μάνα μου έφτιαχνε κάθε χρόνο νεράντζι και άλλα γλυκά του κουταλιού. Ποτέ δεν έλειπαν τα γλυκά κουταλιού από το σπίτι. Ένα γλυκάκι υπήρχε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΆλλο ένα λάφυρο της βόλτας στο κοντινό κτήμα, ήταν μούρα (μούρες όπως τις λέγαμε εμείς από μικρά), από μουριά (κατά το πορτοκαλάδα από πορτοκάλια! χαχα!). Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν τρία χρόνια, ετοίμαζα ένα ποστ να βάλω με βύσσινο: το βύσσινο και η άπιστη Κική. Ναι ναι! Τέτοιο τίτλο είχε, αλλά δεν βγήκε τελικά ποτέ στον αέρα. Πολλές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα ωραία πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα! Έτσι λέει ο λαός. Ένα "πράγμα" λοιπόν που έχω χαρεί μέσα από το blogging, είναι οι φιλίες που έχουν αναπτυχθεί.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌποτε πήγαινα παλιά στην Κέρκυρα, φρόντιζα να πάρω κουμ κουάτ. Το δεντράκι ναι μεν ευδοκιμεί εκεί, στη βόρεια πλευρά του νησιού, αλλά τώρα πια, έχουν γίνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛοιπόν, τι λέτε; Τα βότανα και τα ελιξίρια μας κάνουν μόνο όμορφες; Όχι, και τρώγονται και πίνονται, γίνονται θεραπευτικά σκευάσματα, και με όποιο τρόπο τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ χορός των ονομαστικών εορτών ξεκίνησε για τα καλά από χθες και θα κρατήσει επίσης καλά μέχρι και τις λαμπερές μέρες των 15νθημέρου Χριστουγέννων-[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌπου S.P.=Στέλιος Παρλιάρος=όπου Στέλιος Παρλιάρος=εγγύηση! Δεν έχω φτιάξει ή φάει γλυκό του που δεν είναι "επικό"... Βρήκα τη συνταγή του στο διαδίκτυο κι[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.gr